BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,80
ALTIN 2.433,14
HABER /  GÜNCEL

Kağıthane'de motosikletli saldırgan dehşeti

İstanbul Kağıthane'de motosikletli 2 saldırgan, seyir halindeki bir araca silahlı saldırı düzenledi. İki kişinin yaralandığı saldırıda, yaralılardan biri yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Abone ol

İstanbul Kağıthane'de motosikletli 2 kişi, bir otomobile silahlı saldırı gerçekleştirdi. Yaralılardan biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul Kağıthane'de Nurtepe Mahallesi Osmanpaşa Caddesi üzerinde saat 20.30 sıralarında, seyir halinde olan 34 NL 5356 plakalı otomobile, motosikletli ve başında kask olan 2 kişi tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Saldırıda, araçta bulunan İbrahim Akyıldız (33) ve Metin Özer (27) ile yoldan geçmekte olan bir kişi vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan İbrahim Akyıldız, kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Metin Özer ile yoldan geçen vatandaşın da İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki tedavisi devam ediyor.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Motosikletle kaçan kask takan 2 saldırganın kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlatıldı.