BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05
HABER /  MEDYA

Game Of Thrones 6. sezon - 3 teaser birden yayınladı!

HBO'nun sitesinde Game Of Thrones'un 6. sezonuna ait 3 teaser birden yayınlandı.

Abone ol

Game Of Thrones'un 6. sezona ait yeni fragmanı beklenirken; HBO'nun sitesinde 3 teaser birden yayınladı.

Game Of Thrones'un 6. sezonunun başlamasını merakla bekleyen diziseverler, HBO'nun 3 trailer birden yayınlanmasıyla büyük sürpriz yaşadı. HBO'nun sitesinde yayınlanan Game Of Thrones teaserlarında Lennister, Stark evi ve Targaryen evinde neler yaşandığı ile ilgili merak uyandırıcı sözlere yer verildi.

Game Of Thrones 6. sezon teaser'larında ne söyleniyor?

Game Of Thrones 6. sezon Stark teaser'ında Ramsey Bolton (Snow); 'Winterfell is mine. Come and see' yani 'Winterfell benim. Gel ve gör!' repliğine yer veriliyor. Ramsey Bolton'un bu sözleri kimin için söylediği ise büyük merak uyandırdı.

Game Of Thrones 6. sezon Lannister teaser'ında High Sparrow; 'Everyone of us is poor, and powerless, and yet together, we can overthrow an empire' yani; 'Hepimiz fakiriz ve güçsüzüz. Buna rağmen bir arada, bir krallığı devirebiliriz!' sözleri yer buluyor.

Game Of Thrones 6. sezon Targaryen teaser'ında ise;'You are nobody! The millionth of your name Quenn of Nothing!' yani; 'Sen, hiç kimsesin! Son ismin; Hiçliğin Kraliçesi!' repliği duyuluyor.

Game Of Thrones 6. sezon neler olacak?

Winterfell'in kendisine ait olduğunu söyleyen Ramsey kime meydan okuyor? Winterfell'in eski sahibi Stark'ın oğlu Brann bu sezonda ortaya çıkacak mı? Hala ölüp ölmediği netlik kazanmayan Jon Snow, Winterfell'i ele geçiren Ramsey ile karşı karşıya mı gelecek? Ejderha tarafından kaçırılan Daenerys Targaryen bulunabilecek mi? Kardeşiyle ensest ilişkiye girdiği ortaya çıkan ve çırılçıplak halkın arasında yürümek zorunda kalan Cercei, kendisine büyük cezalar çektiren High Sparrow'dan intikam alabilecek mi?

Game Of Thrones 6. sezonu ne zaman başlayacak?

Game Of Thrones'un 6. sezonunun yayın tarihi geçtiğimiz ayda belli olmuştu. Game Of Thrones'un 24 Nisan'da ilk bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.