BIST 10.618
DOLAR 32,25
EURO 35,03
ALTIN 2.491,04
HABER /  DÜNYA

Galatasaray’ın yenilmesine tahammül edemedi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde rakibi Real Madrid’e 6-1 yenilmesine tahammül edemeyen bir taraftar, takı...

Abone ol

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde rakibi Real Madrid’e 6-1 yenilmesine tahammül edemeyen bir taraftar, takımı bundan sonra desteklemeyeceğini açıkladı.
Fanatik Galatasaray taraftarı olan 40 yaşındaki fotoğrafçı İsmail Aydoğan, Galatasaray gibi başarılı bir takımın kendi sahasında yenilmesine tahammül edemediğini belirterek, artık Galatasaray’ı desteklemeyeceğini söyledi. Aydoğan, "Benim iş yeri tabelam ve bütün iş yerimin logoları sarı kırmızı. Galatasaray renklerine aşıktım ancak durum böyle olunca yıllardır Galatasaray’a olan sevgim bitti. Dükkanımın tabelasını da en kısa zamanda değiştireceğim. Böyle bir şey ne ben, ne de Galatasaray taraftarları kabul edemez. Takım yenilebilir ancak 6-1 yenilmesi çok vahim bir durum. Galatasaray yönetimi derhal buna çare bulması lazım. Avrupa’da yıllarca rakiplerinin korkulu rüyası olan bir takımın kendi sahasında 6-1 yenilmesi kabul edilebilir bir durum değil. Sanıyorum taraftarın çoğu aynı şeyi düşünüyor. Benim için bir taziye gibi tabelamı siyah yapacağım" dedi.
(İHA)