BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'dan bir günde iki bomba!

Ara transfer dönemindeki hareketlerine hız veren Galatasaray bir yabancı transferini daha bitirdi.

Abone ol

Transferde hareketli saatler yaşayan Galatasaray, Kolombiyalı kaleci Zapata ve Kasımpaşalı Yekta Kurtuluş'un ardından Steaua Bükreş'in genç golcüsü Stancu'yu da renklerine bağladı. Stancu, sarı-kırmızılı ekibe imza atmak için İstanbul'a geldi.



Galatasaray, uzun süredir devam eden forvet arayışlarına son verdi. Sarı-kırmızılı takım Steaua Bükreş'in genç golcüsü Bogdan Stancu'yu renklerine bağladı.

Steaua Bükreş'in Antalya kampından ayrılan Stancu, sarı-kırmızılı ekibe imza atmak için İstanbul'a geldi

Galatasaray'ın Stancu için Steau Bükreş kulübüne 5 milyon euro bonservis ödeyeceği ve oyuncunun bir sonraki satışından da yüzde 30 pay vereceği öğrenildi.

Öte yandan 23 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'la 5 yıllık bir anlaşma yaptığı da gelen bilgiler arasında

BU SEZON 18 MAÇTA 13 GOL ATTI

"Rumenler'in son yıllarda yetiştirdiği en önemli golcülerden olan Stancu'nun yıldızı 2006-08 arasında oynadığı Urziceni'de parladı. 2008'de 2 milyon euro'ya geldiği Bükreş'te 72 maçta 32 gol kaydetti. Rumen Milli Takımı'nda 5 maçta 1 gol bulan Stancu, bu sezon ligde 18 maçta attığı 13 golle krallığında ilk sırada.  

YEKTA KURTULUŞ DA GALATASARAY'DA

Galatasaray, Kazım Kazım ve Emmanuel Culio transferlerinden sonra Kasımpaşa'dan Yekta Kurtuluş'u da renklerine bağladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım'a kadar yükselen Yekta Kurtuluş, Galatasaray'a transfer oldu. Henüz her iki kulüpten de resmi bir açıklama yapılmamasına karşın Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, transferin büyük oradan tamamlandığını söyledi. Arada iki kulüp arasında ufak pürüzlerin kaldığını vurgulayan Sidal, Sarı-kırmızılı kulüpten Yekta'ya karşılık bir miktar para ve genç bir oyuncu alacaklarını söyledi. Bu arada Sarı-kırmızılı takımın anlaşmaya vardığı Kolombiyalı tecrübeli file bekçisi Zapata'nın da akşam saatlerinde İstanbul'da olacağı kaydedildi.

ZAPATA DA BEKLENİYOR

Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla yollarını ayıran ve bonservisi elinde olan 33 yaşındaki file bekçisiyle yapılan son görüşmede kesin anlaşma sağlandı. Dün akşam İstanbul'a getirilmesi planlanan Zapata işlemleri yetişmeyince rötar yaptı.

Zapata bugün öğleden sonra İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrolünden geçecek. Galatasaray, tecrübeli kaleciyle yıllığı 1.2 milyon euro'dan iki yıllık sözleşme imzalayacak. Bu arada teknik direktör Hagi'nin, ısrarla istediği Zapata'nın transferinin gerçekleşmesine çok sevindiği ve "Önemli bir sorun daha çözüldü" dediği kaydedildi.