BIST 10.255
DOLAR 32,22
EURO 34,71
ALTIN 2.447,75
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da transferin şifreleri

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yaptığı açıklamalar transferin şifresini ortaya çıkarttı.

Abone ol

Medyada her gün yeni isimlerin çıkmasına rağmen teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği Emmanuel Eboue transferinin bitme noktasına geldiği, bu futbolcunun en geç perşembe günü İstanbul'da olacağı öğrenildi. Fatih Terim, Eboue'yi çok yönlü bir oyuncu oldukları için istediklerini açıkladı.

Fatih Terim'in istediği isimlerden biri olan Arshavin konusunda ise görüşmelerin sürdüğü ve Galatasaray yönetiminin bu konuda Arsenal yönetiminin izleyeceği politikayı beklediği belirtiliyor.

Fatih Terim, eski Galatasaraylı Abdel kader keita'nın sarı-kırmızılı taraftarların sevdiği bir isim olduğunu söylerken, yönetimin bu futbolcu için araştırmalarda bulunduğu öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin aylık 200 bin euro isteyen Keita'nin, kulübü Al Sadd tarafından bonservis bedeli istenmeden satış listesine neden koyulduğunu incelemeye aldığı belirtiliyor.

Bu arada Galatasaray'ın İsveç'in Gais takımında oynayan 21 yaşındaki Türk asıllı Mervan Çelik'in transferi için devrede olduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılı kulübün transfer komitesinde bulunan Mahmut Alpaslan'ın girişimleri sonucunda, Türk asıllı kanat oyuncusunun her an Galatasaray forması giyebileceği bildirildi. Mervan'ı avrupannın bazı önemli kulüplerinin de takip ettiği öğrenildi.