BIST 10.187
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.400,85
HABER /  SPOR

Galatasarayda Sivas mesaisi

Galatasaray, Sivasspor ile hafta sonunda deplasmanda oynayacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Abone ol

Sarı-kırmızılı futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışması yaptılar ve yarı sahada çift kale maç oynadılar. Çok çekişmeli geçen karşılaşma beraberlikle biterken, galip gelen takımı penaltı atışları belirledi.

Penaltı atışlarında da eşitlik uzun süre bozulmazken, kazananı kalecilerin attığı penaltılar ortaya çıkardı. Beyaz takımın kalecisi Aykut penaltıyı kaçırırken, kırmızı takımın kalecisi Orkun penaltıyı gole çevirerek takımını kazandırdı. Kazanan kırmızı takım büyük sevinç yaşarken, foto muhabirlerine de zafer pozu verdi.

LINCOLN VE SERVET KATILMADI

Antrenmana sakatlıkları süren Servet ile Lincoln katılmadı.  Lincoln, Servet ve Mehmet Topal salonda çalışırken, Servet ve Mehmet Topal salondaki idmanın ardından, yan sahada özel bir antrenman yaptılar.

Sakatlıkları devam eden futbolculardan Nonda tedavi olurken, Kewell da salonda çalıştı. Grip olan Ferdi ise antrenmana katılmadı.

Galatasaray, akşam yapacağı idmanla Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray'ın, özel bir uçakla Cuma günü saat 16.20'de Sivas'a gideceği, Cumartesi günü maçın ardından saat 18.00'de Sivas'tan kalkacak uçakla İstanbul'a döneceği bildirildi.