BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Bu golü kaleci bile görmedi

Manchester United'ın Carling Cup Yarı Final rövanş maçında Derby County'i yenerken Nani jeneriklik bir gol attı. İşte o gol;

Abone ol Manchester United, Carling Cup Yarı Final rövanş karşılaşmasında Old Tafford'da ağırladığı rakibi Derby County'i 4-2 yenerek, kupada final vizesi alan taraf oldu. Karşılaşmaya Nani'nin attığı süper gol damga vurdu.

'Kırmızı Şeytanlar'a finali getiren diğer goller, karşılaşmanın 22. dakikada O'Shea, 34. dakikada Tevez ve 89. dakikada Cristiano Ronaldo'nun penaltısından gelirken, Derby'nin sayılarını ilki penaltıdan olmak üzere 80. ve 90. dakikalarda Barnes kaydetti.

İki takım arasındaki yarı final ilk maçını Derby County 1-0 kazanmıştı. Bu sonucun ardından rakibine toplamda 4-3'lük üstünlük sağlayan Manchester United, Wembley Stadyumu'nda oynanacak final karşılaşması için ilk vizeyi alan takım oldu.

Carling Cup'ta finalin bir diğer ismi Çarşamba gecesi belli olacak. Manchester United'ın ardından ikinci bileti almak için Burnley ile Tottenham kozlarını paylaşacak. İki takım arasında oynanan yarı final ilk maçını Tottenham 4-1'lik skorla kazanmıştı.

İŞTE O GOL