BIST 10.899
DOLAR 32,22
EURO 34,98
ALTIN 2.447,99
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da sezonun en kötü transferi

Mersin maçının ilk yarısında yaptığı 14 top kaybıyla tribünleri çıldıran Albert Riera, taraftar anketinde oyların büyük bir kısmını topladı!..

Abone ol

Cimbom'da Albert Riera tartışılan isim oldu... Arda Turan'ın sürpriz bir şekilde Atletico Madrid'e transferinin ardından büyük umutlarla Olympiakos'tan transfer edilen İspanyol yıldız şu ana kadar gösterdiği performansla büyük hayal kırıklığı yarattı.

AÇIK ARA ZİRVEYİ BIRAKMADI
Taraftarlar da ısrarla sabrettiği tecrübeli futbolcudan umudu kesmiş gözüküyor. Galatasaraylı taraftarların internetteki buluşma noktalarından biri olan webaslan. com'da yapılan "sezonun en kötü transferi" anketinde Riera birinciliği açık ara kimseye vermedi.

RIERA'YI EBOUE İZLİYOR!
100 bine yakın kişinin oy kullandığı ankette yüzde 40'la ilk sırada yer alan Riera, Mersin İdman Yurdu maçının ilk yarısında yaptığı 14 top kaybıyla tribünleri çileden çıkarmıştı. İspanyol futbolcunun ardından ikinci sırada ise, Mersin maçı hariç beklenen futbolunu sergileyemeyen Eboue yer aldı.

KÖTÜ VE VURDUMDUYMAZ!
Taraftar forumlarında Riera ile ilgili yapılan yorumlarda, İspanyol yıldızın kötü futbolu kadar vurdumduymaz tavırlarının da büyük tepki çektiği ortaya çıktı. Riera'nın performansından dolayı çok sıkıntılı olan teknik direktör Fatih Terim'in de yönetimden sol kanada transfer istediği biliniyor.

UYUM SORUNU YOK
Riera kötü futbolu ile ilgili yaptığı yorumda, "Uyum sorunu yaşamıyorum. Futbolda böyle iniş çıkışlar olabilir" ifadesini kullanmıştı.

9 MAÇ OYNADI SADECE ASİST YAPTI
G.Saray'dan bu sezon 2.7 milyon Euro alacak olan Riera ligde 9 maça çıktı. İspanyol yıldız sadece 1 asist yapabildi.