BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.428,18
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray'da flaş Muslera kararı!

Galatasaray yönetimi, FFP nedeniyle maaş bütçesini düşürme kararı alırken Boca Juniors’ın istediği Fernando Muslera'yı satacak.

Abone ol

Galatasaray'da bir devir daha sona eriyor. 11 Ağustos 2011’de 6 milyon 750 bin euro artı Cana karşılığında İtalyan ekibi Lazio’dan transfer edilen ve geldiği günden bu yana sergilediği performansla taraftarın sevgilisi haline gelen Fernando Muslera ile sezon sonunda yollar ayrılacak. Nedeni ise Uruguaylı eldivenin son zamanlarda yediği hatalı goller değil, Finansal Fair Play sebebiyle yönetimin 55 milyon euro olan maaş bütçesini 45 milyon euroya düşürecek olması.

NANDO BOCA YOLCUSU 
Güneş'te yer alan habere göre; Galatasaray formasıyla en çok maça çıkan ve en fazla kupa kazanan yabancı oyuncu olan Muslera, yıllık 3 milyon 575 bin euro garanti ücret ve puan başı da 5 bin euro kazanıyor. Uruguaylı eldivenin maaş yükünden kurtulmak isteyen yönetimin, 32 yaşındaki kaleci için şimdiden Arjantin devi Boca Juniors ile görüşmelere başladığı kaydedildi. Tangocuların ünlü kulübü geçtiğimiz sezon da Nando’yu istemiş ancak Galatasaray yönetimi bu telifi veto etmişti.

İLK ADAY RİZELİ GÖKHAN
Muslera ile yollarını ayıracak olan Sarı-Kırmızılılar, Uruguaylı file bekçisinin alternatiflerini ise yurt içinde buldu. Kaleyi uzun yıllar sonra yerli bir isme emanet etmek isteyen Cim Bom’un listesinde Başakşehir’li Volkan Babacan (30), Akhisarsporlu Fatih Öztürk (32) ve Çaykur Rizespor’lu Gökhan Akkan (24) bulunuyor. Teknik heyetin listesinin ilk sırasında yaşının genç olması nedeniyle milli takıma kadar yükselen Rizesporlu Gökhan Akkan'ın yer aldığı öğrenildi.