BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray'da bir başkan adayı daha

Galatasaray'da 14 Mayıs'taki seçim yaklaşırken, başkan adayları da bir bir ortaya çıkıyor. İşte onlardan birisi bugün sahneye çıkıyor.

Abone ol

Galatasaray'da 14 Mayıs'taki seçim yaklaşırken, başkan adayları da bir bir ortaya çıkıyor. Adnan Polat yönetiminin en çok konuşulan isimlerinden bir olan ve yönetimin aldığı seçim kararından sonra istifa eden Mehmet Helvacı, bugün 18:00'de düzenleyeceği basın toplantısıyla başkan adaylığını açıklayacak.

BAŞKAN ADAYI OLMAYACAĞINI SÖYLEMİŞTİ
Galatasaray yönetiminde yer aldığı dönemde NTV Spor'a canlı bağlanan Mehmet Helvacı "Seçimde başkan olmak gibi bir düşüncem yok" demişti.

ÜNAL AYSAL DA ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK
Galatasaray'da muhalefetin güçlü isimlerinden Ünal Aysal da adaylığını açıklayacak. Ünlü işadamı yarın saat 14:00'te düzenleyeceği basın toplantısıyla bunu resmileştirecek.

LİSTESİNDE KİMLER VAR?
Ünal Aysal'ın listesi de şekillenmeye başladı. Son gelen haberlere göre Ünal Aysal'ın listesinde Ali Gürsoy, Refik Arkan, Akagündüz Özdemir ve Adnan Öztürk gibi isimler yer alacak. Daha önce Ünal Aysal'ın listesinde yer alması beklenen Ali Dürüst ve Faruk Süren gibi isimler ise listede bulunmayacak.