BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray'a Japon golcü geliyor!

Bafetimbi Gomis'in Galatasaray'dan ayrılması üzerine forvet hattına takviye yapmak için düğmeye basıldı. İngiltere basınında dolaşan iddiaya göre Sarı Kırmızılı yönetim, Leicester City'nin golcüsü Shinji Okazaki için görüşmelere başladı.

Abone ol

Bafetimbi Gomis'i Al Hilal'e satan Galatasaray yeni sezonda forvet sıkıntısı çekiyor. Taraftarın forvet isteği üzerine arayışlara geçen yönetim hakkında ada basınında bomba bir iddia ortaya atıldı. Yapılan haberlere göre Galatasaray yönetimi, Leicester City'nin golcüsü Shinji Okazaki için harekete geçti.

İlk 11'de oynamak istiyor...
Eye Football adlı internet sitesinin haberine göre, düzenli olarak ilk 11'de oynamak isteyen Japon santrforun Leicester'dan ayrılmak istediği ve Galatasaray'a gelebileceği kaydedildi. İddialara göre menajer Claude Puel de oyuncusunu iyi bir teklif geldiği takdirde Galatasaray'a satmaya hazır.

Teknik direktör Fatih Terim'in de sıcak baktığı belirtilen forvet Okazaki'nin ocak ayında Sarı Kırmızılılar'a imza atma ihtimali yüksek olarak görülüyor. Oyuncunun transfer ücreti ise 5 milyon euro olduğu iddia edildi.