BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Galatasaray’a İskoç hakem

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Çarşamba günü deplasmanda Real Madrid ile oynayacağı karşılaşmayı yönetecek hakem belli o...

Abone ol

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. maçında Çarşamba günü deplasmanda Real Madrid ile oynayacağı karşılaşmayı yönetecek hakem belli oldu.
Sarı-kırmızılı takımın deplasmanda oynayacağı Real Madrid mücadelesini İskoçya Futbol Federasyonu’ndan William Collum yönetecek. Collum’un yardımcılıklarını ise Martin Cryans ve William Conquer yaparken maçın dördüncü hakemi Graham Chambers olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakem olarak ise Robert Madden ve John Beaton görev yapacak. İskoç Hakem Collum, sarı-kırmızılı takımın geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Schalke 04 ile yaptığı ve 1-1 tamamlanan maçı da yönetmişti. Collum, bu maçta Galatasaray’a 4 sarı kart, konuk Schalke 04 takımına ise 3 sarı kart çıkararak toplamda 7 sarı kart göstermişti. Öte yandan Collum, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Lazio ile Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda oynadığı ve 2-0 kazandığı karşılaşmada da düdük çalmıştı.
(İHA)