BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Banvit’ten Fenerbahç’ye darbe

Beko Basketbol Ligi’nin 7. haftasında Banvit kendi evinde Fenerbahçe Ülker’i 91-76 mağlup etti.<br/>Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın ...

Abone ol

Beko Basketbol Ligi’nin 7. haftasında Banvit kendi evinde Fenerbahçe Ülker’i 91-76 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Ülker Antrenörü Zeljko Obradovic, hayal kırıklığına uğradığını belirterek, "Maçın her anını agresif oynayan bir Banvit gördük. Tabi ribaundlar da maçın önemli noktalarından birisiydi. Benim için hayal kırıklığı oldu. Kendimiz ile alakalı analiz yapmamız gerekiyor. Bu karşılaşma İtoudıs ile benim aramda değildi. Bu karşılaşma Banvit ve Fenerbahçe Ülker karşılaşmasıydı" dedi.
Fenerbahçe Ülker basketbolcusu Ömer Onan ise, Banvit maçının zor olacağını bildiklerini ifade ederek, "Namağlup bir takımdı ve maçı kazanmayı bizden daha fazla istedi. Biz oyunu istediğimiz kadar sert oynayamadık, ribauntlarda geri kaldık. Bundan sonra yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

BANVİT CEPHESİ
Banvitli basketbolcu Charles Edward Davis Jr. ise, oyuna çok iyi başladıklarını vurgulayarak, "İç saha avantajımızı kullanarak öne çıktık. Takımımız önemli oyunculara sahip. Rowland bize güç veriyor" şeklinde konuştu.
(İHA)