BIST 9.998
DOLAR 32,35
EURO 34,87
ALTIN 2.405,50
HABER /  SPOR

Galatasaraya 5 flaş transfer

G.Saray'da merakla beklenen transfer müjdesi Adnan Sezgin'den geldi. Sezgin 5 önemli yıldızla görüştüklerini açıkladı.

Abone ol

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın gelecek sezon için transfere büyük bir bütçe ayıracaklarını açıklamasının ardından beklenen müjde Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'den geldi.

Listede yer alan yıldız oyuncularla görüşmeleri yürüten Sezgin, çalışmalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Adnan Sezgin, "Yerli ve yabancı olmak üzere 5 tane önemli isimle görüşüyoruz. Bunlar herkes tarafından tanınan, bilinen, kaliteli oyuncular. İsimlerini şimdi açıklamamız Galatasaray'ın menfaatleri açısından mümkün değil. Ama çok kısa bir süre içinde çalışmalarımızı sonuçlandırarak, gelecek yıl herkesin beklediği bir kadoyla hem ligde hem de Avrupa kupalarında iddiamızı ortaya koyacağız" dedi.

İkisi de Almanya'dan
Sarı - kırmızılıların sır gibi sakladıkları yıldızlardan ikisinin Shalke'de forma giyen Brezilyalı yıldız Lincoln ile Mönchengladbach'da oynayan Arjantinli İnsua olduğu öğrenildi. Yeni sezon için mutlaka ünlü bir 10 numara almak isteyen Galatasaray'da daha önce Arjantinli Riquelme'nin adı da gündeme gelmişti.

Yerli oyunculardan Sivassporlu Servet'le anlaşan Cim-Bom, Antalyasporlu Ali Bilgin ve Volkan'ın yanı sıra Kayserispor'dan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için de girişimlerini sürdürüyor.

Milliyet