BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,12
ALTIN 2.468,03
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray 'Servet' istedi

Bursaspor, Galatasaray’ın tecrübeli oyuncusu Servet Çetin için sarı-kırmızılılara resmi teklif yaptı!..

Abone ol

Süper Lig’in son şampiyonu Bursaspor, defansa da yeni bir oyuncu almak için kolları sıvadı. Galatasaray’da gözden çıkarılan ve satış listesine konan Servet Çetin ile İstanbul’da bir araya gelen ve milli futbolcu ile el sıkışan Bursaspor Yönetimi, sarı-kırmızılı kulübe de resmi teklifini yaptı.
Ancak, 4 milyon euro bonservis bedeli ile karşılaşan yeşil-beyazlılar geri adım atmak zorunda kaldı. Temasların henüz sonuçlanmadığını söyleyen yeşil-beyazlı yöneticilerin böyle bir rakamı vererek takımdaki taşları oynatmak istemediği öğrenildi.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın da bu paralara yapılacak oyuncu transferine sıcak bakmadığı ve “Biz futbolda şampiyon olduk, transfer şampiyonu olmayız. Yok yere yaşlı oyuncuları alıp kadroyu şişirmeyiz” şeklindeki sözleri ise dikkat çekti.

Son aday Denis

Öte yandan tecrübeli bir golcü için de arayışlarını sürdüren yönetimin son adayı Napoli’de forma giyen 29 yaşındaki German Denis oldu. Yeşil-beyazlıların, Arjantinli futbolcu ile de temasa geçtiği öğrenildi. Bu sezon 47 maçta 11 gol atan tecrübeli golcü için yöneticilerin, Napoli ile masaya oturacağı bildirildi.

Arjantinli golcü, sergilediği performansın ardından birçok ünlü forvete sahip Arjantin Milli Takımı’nın 2010 Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde oynadığı ilk iki maçta forma giymeyi başarmıştı.