BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Lazio maçı şifresiz Tivibu Spor frekansı

Galatasaray Lazio maçını şifresiz olarak yabancı kanallar veriyor. Tivibu Spor aboneleri de Galatasaray Lazio maçını izleyebilecek. Şifresiz kanallar listesi internethaber.com sitesinde.

Abone ol

Tivibu Spor Galatasaray Lazio maçını şifreli olarak yayınlıyor haliyle ancak Tivibu Spor abonesi olanlar maçı şifresiz izleyecek. Galatasaray Lazio maçı Tivibu Spor dışında idman ve Az tv gibi yabancı kanallar üzerinden frekans ayarı yapılarak şifresiz izlenebiliyor. 

Galatasaray Lazio maçı saat 22.05'de başlayacak. Galatasaray Lazio maçını Tivibu Spor kanalı canlı olarak yayınlayacak. Ancak Tivibu Spor şifreli olduğu için maçı abone olmayanlar ancak yabancı kanallardan şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

GALATASARAY LAZİO MAÇI ŞİFRESİZ KANALLARI LİSTESİ

Galatasaray Lazio maçını İdman ve AZ TV dışında uydunuzda yer alan farklı yabancı kanallardan izleyebilirsiniz. Galatasaray lazio maçını şifresiz yayınlayan kanallar listesinde 5 Plus, Sky Spor, Bein Sports, Dolce Sports gibi kanallar yer alıyor. İşte Lazio Galatasaray maçını canlı olarak şifresiz veren kanalların listesi;

GALATASARAL LAZİO MAÇI RÖVANŞI NE ZAMAN?

Lazio-Galatasaray rövanş karşılaşması ise 25 Şubat Perşembe akşamı 20'de Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Bu mücadeyi futbolseverler TRT 1'den canlı izleyebilecek.

GALATASARAY İTALYAN TAKIMLARI İLE MAÇLARI

Galatasaray, İtalyan takımlarıyla Avrupa Kupaları'nda daha önce 22 kez karşılaştı. Bu maçların 7'sinden galibiyetle ayrılan sarı kırmızılılar, 7'sinden de mağlup ayrıldı. Galatasaray, İtalyan ekipleriyle 8 kez de berabere kaldı.

GALATASARAY'IN KARNESİ

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon hayal kırıklığı yarattı. C Grubu'nda Atletico Madrid, Benfica ve Astana ile eşleşen temsilcimiz, "Devler Ligi"nde üst tura çıkamadı. Temsilcimiz, oynadığı maçlarda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 5 puan ile grupta Astana'nın önünde 3. sıraya tutunan Galatasaray, Avrupa'da yoluna "Kupa 2"de devam etme hakkı kazandı.

LAZİO'NUN DURUMU NE?

UEFA Avrupa Ligi G Grubu'nu Saint-Etienne, Dnipro ve Rosenborg'un önünde birinci sırada tamamlayan Lazio, ise namağlup olarak son 32 turuna kaldı. İtalyan ekibi, G Grubu'nda 4 galibiyet, 2 beraberlik alıp 14 puan topladı.