BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,14
ALTIN 2.466,49
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Grosicki'yi elinden kaçırmış

Galatasaray'ın, Sivasspor'un Polonyalı golcüsü Kamil Grosicki'nı transfer listesine aldığı ortaya çıktı ancak!...

Abone ol

Sivasspor'un Polonyalı golcüsü Kamil Grosicki'nin Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu ortaya çıktı. Polonya basınının gündeme getirdiği iddiayı futbolcunun menajeri Mithat Halis de doğruladı.

Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan Halis, "Kamil Grosicki, ilk geldiği maçta Galatasaray'a karşı oynadı. Çok iyi bir futbol oynamıştı. Sivasspor'la 3 yıllık daha anlaşması var. Galatasaray'ın bu futbolcuya karşı ilgisi var; ama şu anda Sivasspor'un kontratlı futbolcusu. Galatasaray'da yeni yönetim, yeni teknik adam ne der? Bunları bilemem; ama Galatasaray'ın gündeminde olabilir" dedi.

AVRUPA'NIN ÖNEMLİ OYUNCULARINDAN OLACAK

Polonyalı forvet oyuncusunun Avrupa'nın en iyi oyuncuları arasına girebileceğini belirten Mithat Halis, "Süratle, teknik kapasitesi yüksek; şu anda Polonya Milli Takımı'nın da oyuncusu. Henüz 23 yaşında bir oyuncu, gelişmeye çok açık. Henüz kuvvetini bulmadı; bunu gerçekleştirdiği zaman Avrupa'nın önemli oyuncularından bir tanesi olabilir" diye konuştu.

Halis, "transfer neden gerçekleşmedi” şeklindeki soruya ise “Ara transfer dönemde, Galatasaray’a gitmesi erken olabilirdi. İyi bir takımda bir geçiş evresi yaşaması gerektiğini düşündük. Şu anda Türkiye’ye liginin ritmine alıştı. Geçiş dönemini Sivasspor’da geçirmiş olması önemli. Galatasaray’da şu anda, 6 ay öncesine kadar daha faydalı olabilir” diye cevap verdi.