BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,78
ALTIN 2.479,40
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray - Erzurumspor maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 7. haftasının açılış maçında Galatasaray sahasında BB Erzurumspor'u 1-0 mağlup etti. Türk Telekom Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi Galatasaray'a galibiyeti getiren golü 74. dakikada Maicon kaydetti. Galatasaray bu sonucun ardından puanını 15'e yükseltip maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, BB Erzurum 2 puanda kaldı.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de 7. haftanın açılış maçında Galatasaray, sahasında BB Erzurumspor'u 1-0 mağlup etti. Fatih Terim'in 300. lig maçında sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren gol ise Maicon'dan geldi.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, 3-0 kaybettikleri Akhisarspor mücadelesinde ilk 11'de görev verdiği 5 oyuncuyu bu maçta oynatmadı. Fatih Terim, Akhisarspor müsabakasında ilk 11'de oynattığı Ozan Kabak, Yuto Nagatomo, Fernando Reges, Sinan Gümüş ve Henry Onyekuru'yu yedek soyundurdu. Bu futbolcuların yerine Maicon, Ömer Bayram, Donk, Feghouli ve Eren Derdiyok görev aldı. Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, bu sezon ilk kez bir Süper Lig müsabakasına 11'de başladı. Öte yandan Galatasaray'ın yeni transferi Ömer Bayram, ilk kez bir resmi maçta sarı-kırmızılı formayı terletti.

Galatasaray Başkanı Cengiz genel kuruldan yetki istiyor

GALATASARAY HIZLI BAŞLADI

Taraftarının da desteiğini arkasanına alarak maça etkili başlayan Galatasaray, ilk dakikalarda gole de çok yaklaştı. Henüz 2. dakikada serbest vuruş kazanan sarı kırmızılı takımda Maicon'un vuruşu direğe takıldı. İlerleyen dakikalarda da vites düşürmeyen Cimbom, kaleci Sehic'i geçmeyi başaramayınca ilk yarı 0-0'lık eşitlikle sona erdi.

ASLANTEPE'Yİ MAICON AYAĞA KALDIRDI

İkinci yarıya da hızlı başlayan Cimbom, Erzurum kalesini abluka altına aldı. Buna karşın konuk ekip de kontra ataklarla gol aradı. Galatasarayın aradığı gol ise bir duran topla geldi. 74. dakikada Ömer Bayram'ın kullandığı köşe vuruşunda ön direkte kafayla topu ağlara gönderen Maicon, sarı kırmızılıları 1-0 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, 15 puana yükseldi hafta maç fazlasıyla lider girdi. BB Erzurumspor ise 2 puanda kaldı.

GALATASARAY - BB ERZURUMSPOR

STAT: TT Stadı
HAKEM: Alper Ulusoy

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Ömer Bayram, Donk (Onyekuru), Ndiaye, Garry Rodrigues, Emre (Fernando), Feghouli (Yunus), Eren Derdiyok
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

BB ERZURUMSPOR: Sehic, Auremir, Acka, Lokman, Leo, Kone, Scuk, İbrahim (Taylan), Emrah (Osman), Sunu (Erhan), Munsy
TEKNİK DİREKTÖR: Zafer Demir