BIST 10.046
DOLAR 32,50
EURO 34,74
ALTIN 2.408,00
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman saat kaçta?

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman?, Galatasaray Çaykur Rizespor maçı hangi kanalda?, Galatasaray Çaykur Rizespor maçı saat kaçta?, Galatasaray Çaykur Rizespor maçı canlı yayın, Galatasaray Çaykur Rizespor maçı canlı izle, Galatasaray Çaykur Rizes

Abone ol

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında, 28 Eylül Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Yayın lig tvde..

Galatasaray, Süper Lig'in altıncı haftasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı idmanla devam etti. 
Antrenörler Hasan Şaş, Ümit Davala ve Claudio Taffarel yönetiminde yapılan çalışma yaklaşık 75 dakika sürdü.
 
Isınma koşusu ile başlayan antrenmanın ana bölümünde çift kale maç yapıldı. Antrenman şut çalışması ile sona erdi. 
Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın (27 Eylül Cuma) saat 18.00'de yapacağı antrenmanın ardından tamamlayarak maç için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girecek.

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Bilgileri
 
Süper Lig’de bu sezon oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 yenilgi alan ve 12 puanla ile 3.sırada bulunan Ç.Rizespor tarihinin en başarılı ilk 5 hafta performansını da yakalamış oldu. Ç.Rizespor teknik direktörü Rıza Çalımbay da lig tarihindeki en iyi başlangıcını yaptı. Rıza Çalımbay daha önce Eskişehirspor ile 2009-10 sezonunda ilk 5 haftada 9 puan toplamış ve 3.sırada yer almıştı. Rıza Çalımbay 2005-06 sezonunda Beşiktaş ile sezona başlamış ilk 5 haftada 8 puan toplamıştı.