BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 35,01
ALTIN 2.447,16
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray 2. Başkanı buz kesti!

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı sarı-kırmızılı takımın futbolcularını sert bir dille eleştirdi.

Abone ol

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Helvacı, 2-1 mağlup oldukları Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı takımın futbolcularını sert bir dille eleştirdi.

Maç sonrası medya mensuplarına değerlendirmede bulunan Helvacı, sezon başından beri güçlü bir kadroya sahip oldukları yönünde demeçler verdiğini hatırlatırken, takımlarının bu konuda kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını ifade etti.

Helvacı, alınan kötü sonuçlara rağmen taraftarların kendilerini yalnız bırakmadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Takımlarının en iyi ihtimalle 3. olacağını bilmelerine rağmen taraftarımız stadı doldurdu. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar, fakat her nedense takımımız kendisini alkışlamaya gelen bu seyirciyi sevindirecek bir futbol oynamadı. Böyle bir futbol oynadığımız için kınanmamız icap eder. Antalyaspor'u kutlamak lazım. Bizden çok çok daha iyiydiler. Bütün taraftarlarımızdan kendi adıma özür diliyorum."

Mehmet Helvacı, Antalyaspor karşısında yenilgiyi asla beklemediklerini anlatarak, "Bu söylediklerim kızgınlıkla ya da bu maçın üzerine söylenmiş şeyler değil. Zaten takımda bazı değişiklikler yapacağımızı son 3-4 haftadır söylüyorum. Ama bu ve bundan sonraki maç takımdaki değişiklikler için birer gösterge olacaktır. Bunlara radikal değişiklik değil ama Galatasaray için hayırlı değişiklikler diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Teknik heyetle ilgili kafalarında bir soru işareti olmadığını da aktaran Helvacı, "Hocamızla ilgili bir soru işaretimiz yok. Çünkü hoca çıkıp kendisi oynamayacak. Sadece teknik ve taktik anlamda takıma yardımcı olacak. Baktığımız zaman kenar yönetiminin sürekli futbolculara uyarılarda bulunduğunu görüyoruz. Bu da futbolcuların sahada hocanın istediklerini yapmadıklarını gösteriyor" diye konuştu.

EMRE AŞIK'TAN DUYGUSAL VEDA


Galatasaray'ın tecrübeli defans oyuncusu Emre Aşık, Ali Sami Yen Stadı'nda son maçına çıktığını belirtirken, futbol hayatını da noktalayacağını ifade etti.