BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Adanaspor'un umudu play-off'a kaldı

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, play-off maçları sonunda Turkcell Süper Lig'e çıkmak istediklerini söyledi.

Abone ol

Kılıç, maç sonunda yaptığı açıklamada, play-off müsabakalarında Süper Lig'e çıkmak için tüm şanslarını zorlayacaklarını belirterek, ''Takımım uzun zamandır iyi bir istikrar gösterdi. Oyuncularımı kutluyorum. Çok fazla konuşmanın anlamı yok. Hemen program yapıp play-off'a hazırlanacağız. İstanbul'da şampiyonluğu yakalamak istiyoruz. Bucaspor'u da kutluyorum'' diye konuştu.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise ligde uzun zamandır prestij maçları oynadıklarını kaydetti. Maça iki takımın da ciddi başladığını dile getiren İldiz, şöyle konuştu:

''Adanaspor taraftarlarını centilmenliklerinden dolayı kutluyorum. Buca'dan gelen haberlerden sonra oyun disiplininden kopuldu. Adanaspor'a play-off yolunda başarılar diliyorum. Bucaspor'u da tebrik ediyorum. Biz uzun zamandır ligi açık ara götürdük. Oyuncularımı bugüne kadar yaptıkları mücadeleden dolayı kutluyorum.''

MAÇTAN NOTLAR

Maç öncesi 5 Ocak Stadı çevresinde toplanan turuncu-beyazlı taraftarlar, davul ve zurna eşliğinde halay çekti. Bu arada, bazı taraftarlar ile polis ekipleri arasında gergin anlar yaşandı.

Stat içerisinde de coşkusunu sürdüren Adanasporlu taraftarlar, maç sırasında yaktıkları meşalelerle renkli görüntüler oluşturdu.

Adanaspor'un attığı gollere sevinen turuncu-beyazlı taraftarlar, Bucaspor'un Kayseri Erciyesspor karşısında bulduğu gollerin haberinin alınması üzerine küçük gruplar halinde stattan çıktı.

Turuncu-beyazlı futbolcuların, maç sonunda taraftarları selamlarken üzgün oldukları görüldü.