BIST 10.183
DOLAR 32,21
EURO 35,11
ALTIN 2.472,68
HABER /  SPOR

Futbolculardan kötü oynadık itirafı

Fenerbahçeli futbolcular kötü oynadıklarını kabul etti. Volkan, Guiza ve Alex maç sonrası değerlendirme yaptılar.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'de haftayı son dakika golüyle Manisaspor'u 2-1 yenerek kapatan Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel, takım arkadaşı Emre Belözoğlu'nun kırmızı kartla oyun dışı kalmasının ardından maçın hareketlendiğini söyledi.

Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Fenerbahçe-Manisaspor karşılaşmasında futbol adına güzel şeyler olduğunu ve oyunun bir süre durağan gittiğini belirten başarılı file bekçisi, ''10 kişi kalınca oyuna hareket geldi. Rakibimiz de çok iyi mücadele etti ama galip gelmesini bildik. İyi başlangıcımızı devam ettirmek istiyorduk. Bu maçı galip gelerek geçtiğimiz için mutluyuz'' dedi.

Manisaspor'un ilk yarıda önemli pozisyonlar yakaladığını, ancak değerlendiremediğini vurgulayan Volkan Demirel, ''Eğer atabilseler farklı olurdu ancak biz gol yemedik. Mücadele gücümüzü ortaya koyup, kazandık. Gol yememek için elimden geleni yapıyorum ve yeyince çok üzülüyorum. İnşallah en az golü yiyerek ligi tamamlarız'' diye konuştu.

Volkan Demirel ayrıca, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladığı konuşmasının sonunda, Hakkari-Şemdinli'de 4 askerin şehit olduğu terör olayına da değinerek, ''Ben de henüz askerliğimi yapmadım ve hepimiz mehmetçiğiz. Acılarını paylaşıyoruz'' dedi.

GÜİZA: ''ÖNEMLİ OLAN 3 PUANDI''

Fenerbahçe'de Manisaspor filelerine ilk golü atan Daniel Güiza, önemli olanın, takımın galibiyeti olduğunu kaydetti.

Milli takım arasına galibiyetle girmenin, ligde 4. maçlarını da kazanmanın önemine vurgu yapan Güiza, şimdi rakipleri Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyeceklerini dile getirerek, ''Çok iyi oynamadığımız söylenebilir. Önemli olan 3 puandı ve onu aldık. Hiçbir zaman havlu atmadan, aynı dirençle saldırarak golümüzü bulduk'' diye konuştu.

Ligde 3. golünü atan Güiza, kendisine hedef bir gol rakamı belirlemediğini de kaydederek, takımını başarısı için gollerini atmayı sürdüreceğini belirtti.

ALEX: "BİZ İYİ OYNAMADIK"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza da yaptığı açıklamada, Manisaspor karşısında zorlandıklarını ifade ederek, ''Zorlanmamızın iki nedeni var. Birincisi, Manisaspor kendisini savunmaya ve bizim hatalarımız üzerine oynamaya gelmiş. İkincisi ise biz de iyi oynamadık. Oynamamız gerekenin çok altında performans sergiledik ve zor da olsa galibiyet geldi. Puan almak olumlu fakat bir daha bu tip sıkıntılar yaşamamak için, bugün oynadığımızdan daha iyi oynamamız gerekiyor'' şeklinde konuştu.