BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Futbol Federasyonu'na fırça!

Ersun Yanal'ın teşvik primi aldığına dair ortaya atılan iddialar, bazı televizyonları sanki yargı organı konumuna soktu. Geçtiğimiz gün ATV'nin yaptıkları buna örnekti.

Abone ol

Son günlerde ortaya atılan teşvik primleri ve şike skandalları, Futbol Federasyonu'un zor durumda bıraktı. Tamam buraya kadar sorun çok diyoruz. Ve medyanın üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz. Ama medyamız malesef üstüne düşeni yapmıyor. Sadece yargı organı gibi davranıp, reytingi uğruna elinden geleni yapıyor. Tuna Serim'in eleştiri süzgecine takılan ATV de bunlardan biri. Serim, "atv'den federasyona fırça!" başlıklı yazısında konuyu irdeledi.

TEŞVİK primi söylentilerinin ardından Futbol Federasyonu, olaya adı karışanların ifadelerini aldı, bu görüşmelerden sonra yapılan açıklama atv'nin hoşuna gitmemiş olacak ki; Cumartesi ana haber bülteninde "Federasyon tarihi bir fırsatı kaçırıyor, bu iş burada bitmemeliydi." şeklinde bir eleştiri yayınladı. Yâni haberi unutup yorum işine girdi.

Ben hukukçuyum, ifadeler sonuca ulaştırmıyorsa, en baş suçlayıcı kendi ifadesini yalanlıyor ve bunu teknik direktörle arasındaki husumete bağlıyorsa, sonuç alınmıştır. Futbol Federasyonu daha başka ne yapsın; atv'nin isteği nasıl sağlanacak, işkence ile mi? Federasyon demokratik bir kurum ve bu özelliğini atv'nin haber yöneticilerine beğendiremiyor!

YAZI:Tuna SERİM
H.O.TERCÜMAN

IRC