BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,83
ALTIN 2.429,91
HABER /  GÜNCEL

Furkan bugün karne alacaktı

Sınıf öğretmeni öğrencilerin ismini tek tek okuyup karnelerini verirken, sıra Furkan Doğan'a gelince sınıfta hava birden değişti.

Abone ol

İsrail'in Gazze'ye yardım götüren gemilere düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerden Furkan'ın karnesi, takdir belgesi ve onur belgesi, sınıf öğretmeni tarafından okul müdürüne verildi

Özel Hisarcıklıoğlu Liseleri F12/B sınıfında arkadaşları Furkan Doğan'ın oturduğu sırayı bayrak ve resmiyle süsledi. Furkan Doğan'ın sırasına karnesini ailesine ulaştırmak için teslim alan okul müdürü Mehmet Duru oturdu.

DERS NOTLARI 5

Furkan Doğan'ın ismi okunduğunda okul Müdürü Mehmet Duru ayağa kalkarak Doğan'ın okul idaresi tarafından çerçeveye konulan karnesini, taktir ve onur belgelerini aldı. Okulda başarılı bir öğrenci olan Furkan'ın ders notlarının 4 ve 5 olduğu gözlendi.

Ailesine iletilmek üzere Furkan Doğan'ın karnesini alan okul müdürü Mehmet Duru, öğrencileri Furkan Doğan'ı yüreklerinde ve okulda yaşatacaklarını hiçbir zaman mezun etmeyeceklerini söyledi. Hüzünlü bir karne töreni düzenlediklerini belirten Duru, "Furkan burada aramızda olacaktı, ama şu an aramızda yok. Doğrusu Furkan'ı buradan hiç mezun etmeyi düşünmüyoruz, aramızda, yüreğimizde yaşatacağız. O bizim, öğretmenleri ve arkadaşları için çok önemli. Onun örnek davranışlarını, fedakarlıklarını, örnek olmasını aramızda yaşatacağız. Hiç mezun etmeyeceğiz, daima okulumuzda ve yüreğimizde olacak. İsterdik ki başarılı karnesini, taktir belgesini ve onur belgesini kendi elleriyle alsın. Ama ailesine ulaştırmak için ben kendim aldım. Ailesi şu an şehir dışında, önümüzdeki günlerde ailesine ulaştıracağız." diye konuştu.

Öte yandan Hisarcıklıoğlu Fen Liseleri Spor Salonu'na okul idaresi tarafından Furkan Doğan'ın ismi verildi. Spor salonun üzerine beyaz şeritle "Şehit Furkan Doğan" Spor Salonu yazıldı. Doğan'ın ismi okulda spor salonunda yaşatılacak.