BIST 10.708
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,71
HABER /  GÜNCEL

Fuhuş yaptırana tokat gibi ceza

Çorum'da fuhuş yaptıran 47 yaşındaki Koçak'a hakim öyle bir ceza verdi ki kendi dahil herkes şaştı kaldı!

Abone ol

Çorum'da fuhuşa aracılık ve teşvik etmek suçlarından yargılanan 47 yaşındaki Fazlı Koçak'a tek eşliliğin önemini anlatan broşür dağıtma cezası verildi.

Çorum'da yaklaşık 2 yıl önce fuhuşa aracılık ve teşvik etmek suçlarından 4'ncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Fazlı Koçak, geçen Mayıs ayında Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında broşür dağıtma cezası verildi. Denetimli Serbestlik Bürosu'ndan bir görevli ile bu hafta tek eşliliğin önemini anlatan broşür dağıtacak olan Koçak, suç işlemediğini söyledi. Üzerinde “Cinsel yolla bulaşan hastalıklar, tüm bulaşıcı hastalıklar gibi bildirimi zorunlu hastalıklar grubunda yer almaktadır. Cinsel eş sayısının artırılması hastalık bulaşma riskini artırır. Tek eşlilik sağlıklı bir yaşam sağlar” yazılı broşür dağıtımına kentin en işlek caddelerinde bugün başlayan Fazlı Koçak’ın her gün 100 broşür olmak üzere bir haftada 700 broşür dağıtacağı belirtildi.

Diğer taraftan aynı mahkeme, aynı suçtan yargılanan Ayhan Bağcı'ya da aynı cezayı vermiş ve 10 gün önce broşür dağıttırmıştı.