BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.399,82
HABER /  GÜNCEL

Frank Rijkaard sıfırdan başladı

Sezonu büyük hayal kırıklığıyla kapatan Galatasaray transferde hız kesmiyor. Rijkaard takımda kimleri görmek istedi?

Abone ol

Sezonu büyük hayal kırıklığıyla kapatan Galatasaray transferde hız kesmiyor. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın istediği “genç ve savaşçı oyuncu” profiline uyan isimleri hedef seçen sarı kırmızılılar, Ali Turan, Musa Çağıran, Serdar Özkan ve Mehmet Batdal’dan sonra şu futbolcularla görüşüyor.

Sinan Bolat: Kaleci Aykut’a son haftalardaki kötü performansı ile güveni sarsılan G.Saray Yönetimi, Belçika’nın Standart Liege takımındaki başarısıyla Türk Milli Takımı’na yükselen file bekçisi ile gizlice temasa geçti. 22 yaşındaki kaleciyi kadrosuna katmak isteyen G.Saray’ın transfer harekatını, Sinan’ın menajeri Eriş Kısmet de doğruladı.

Çağlar Birinci: Bu transferi Denizlispor Başkanı Ali İpek geçtiğimiz haftalarda doğrularken, milli sol bek de sarı kırmızılı formayı giymek için gelecek haberi bekliyor. Artık iki kulübün anlaşması için gün sayılıyor.

Veli Kavlak: Geçtiğimiz yıl Beşiktaş’ın transfer etmek istediği, Avusturya Milli Takımı’nda da forma giymiş Veli ile sarı kırmızılı yönetim kesin olarak anlaşmaya vardı. Orta sahada görev alan 22 yaşındaki Veli, G.Saray’a ‘evet’ derken, kulübü Rapid Wien ile bonservis pazarlıkları son aşamaya geldi.

Mustafa Pektemek: Adnan Sezgin’in Gençlerbirliği maçı öncesi Ankara’ya 2 gün önce gidip bu transfer için hem başkan İlhan Cavcav hem de Mustafa ile transfer görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. G.Saray’a gelmek istediğini dile getiren Ümit Milli Takımın golcüsü için 2.5 milyon Euro gözden çıkarıldı.