BIST 10.908
DOLAR 32,19
EURO 34,99
ALTIN 2.513,39
HABER /  GÜNCEL

Ford'dan üniversite mezunlarına jest

Ford Otosan, üniversiteden yeni mezun olanlara özel bir program başlattı. Program, üniversiteden mezunlarına hem kaliteli hem de ucuz araç sahibi olma imkanı tanıyor.

Abone ol

Ford Otosan, üniversiteden yeni mezun olan gençlere özel bir kampanya başlattı; 1 Ocak 2004 – 31 Aralık 2005 tarihleri arasında T.C. Yüksek Öğretim Kurulu'na bağlı üniversitelerden mezun olan ya da olacak gençler, çok avantajlı koşullarda araç sahibi olabilecekler...

Yıl boyunca sürecek bu programda; Koçbank’tan özel faiz imkanları, farklı ödeme koşulları, özel indirimler ve sürprizler sunuluyor. Temmuz ayında geçerli olan fırsatlar; 15.000 YTL’ye hiç faizsiz 12 ay geri ödeme imkanı, araç fiyatının yarısına kadar kefilsiz kredi kullanımı ve başvuru komisyonunda yüzde 50 indirim şeklinde.

Ayrıca, otomobil almayı düşünmeyen yeni mezunlar da bu kampanya süresince parti davetiyeleri gibi hediyeler kazanabilecekler.

Yıl boyunca sürecek bu özel programdan yararlanmak isteyen yeni mezunların, 31 Ağustos 2005 tarihine kadar www.ford.com.tr/yenimezun adresinde yer alan formu doldurmaları ve 1 yıl boyunca geçerli olacak şifrelerini almaları yeterli.


Kaynak: www.otomobilgazetesi.com