BIST 10.320
DOLAR 32,23
EURO 35,14
ALTIN 2.466,68
HABER /  GÜNCEL

Vekil Aslan'dan inanılmaz u dönüşü

Siyasete akıl sır ermiyor. AK Parti'ye geçen Naci Aslan bunun son örneği. Hele CHP'deyken Başbakan Erdoğan'a karşı yaptığı bir konuşma var ki sormayın gitsin...

Abone ol

CHP'den bir süre önce istifa eden Kayseri Milletvekili Muharrem Eskiyapan ve Ağrı Milletvekili Nacı Aslan, bugün AK Parti'ye katıldı. Ancak Naci Aslan'ın CHP'de iken Erdoğan'a yönelik sözleri unutulmadı. Hafızalardan silinmeyen o sözlerden sonra bugün Erdoğan'ı yere göğe sığdıramadı.

CHP'de görev yaparken Ağrı'da vatandaşlara hitap eden Aslan Başbakan Erdoğan'ı yerden yere vurdu. Ladin'i insan canavarı olarak niteleyen Aslan, onun arkadaşının dizinin dibinde fotoğraf çektiren Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi. Naci Aslan, AK Parti'ye katılım töreninde ise 180 derece dönüş yaptı ve Erdoğan'ın ileri ufuklu olduğunu savundu.

İşte Aslan'ın CHP'de iken söyledikleri:

"Bizim kökümüz Mustafa Kemal Atatürk'tür. Şimdi gelelim arkadaşımızın köküne. İnsan katili, insan canavarı Bin Ladindir ve Sayın Tayyip Erdoğan onun arkadaşının dizi önünde fotoğraf çekmekten hiç sakınca görmüyor. 17 aydır size ne yaptı soruyorum size? Birileri ihaleler aldı. Paraları cebe indirdi o kadar."

İşte Aslan'ın bugün AK Parti'ye katılırken söyledikleri:

Bayram öncesinde AK Parti'ye katılım dilekçesi veren Ağrı Milletvekili Naci Aslan, konuşmasında CHP'yi hedef aldı. "Ülkemizi ileri ufuklara taşıyan Sayın Başbakan'ın içeride ve dışarda yaptığı mücadeleye katılmak için geldim" diyen Aslan, Başbakan Erdoğan'ın verdiği mücadelenin bazılarını korkuttuğunu kaydetti. Aslan, "Mirasyedilerin mirası artık tükendi. Korkunun ecele faydası yok" dedi.