BIST 10.159
DOLAR 32,11
EURO 35,09
ALTIN 2.466,53
HABER /  GÜNCEL

Hülya ile Gülben'i tanıyalım

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, tam bir polemik ustası olup çıktı. Mehmet Ali Erbil'in filmlerine 'dandik' diyen Hakan, Gülben ile Hülya'yı bakın nasıl karşılaştırıyor.

Abone ol ""ı yazarak bayramın ikinci gününe giriyor Ahmet Hakan... Ve öyle bir polemik başlatıyor ki, Gülben'e saç baş yolduracak cinsten.. İyisi mi biz aradan çekilelim ve Ahmet Hakan'ın yazısıyla sizi başbaşa bırakalım.

Yazı: Ahmet Hakan
Kaynak:

BİR:
Hülya’nın çıkınında, kötü günlerde kullanılmak üzere her daim acayip ve şahane en az 30 polemik konusu vardır. Gülben ise şu ana kadar şöyle dört başı mamur bir tane bile polemik yaratamamıştır.

İKİ: Hülya yapaylığından doğallık üreterek alemde varlığını korur. Gülben ise Hülya’ya özenerek insanda "yapayın da yapayı varmış" hissi uyandırır.

ÜÇ: Hülya hem evliliğinden, hem de boşanmışlığından baş döndürücü bir elektrik yaratacak denli tiyatrocudur. Gülben ise ne yaparsa yapsın her daim nasip kısmet bekleyen ev kızı havasındadır.

DÖRT: Hülya kızgın damdaki kedidir. Gülben ise kafesteki kuş.

BEŞ: Hülya hiçbir entel dantel havası olmayan Kaya’ya hafiften bir "Aristotales" muamelesi çekecek kadar "malını iyi satan" tüccar havasındadır. Gülben ise elinin altındaki değeri, kendi çizgisine çekecek kadar ticaretten anlamaz havadadır.

ALTI: Gülben "Ah bir çocuğum olsa" haberlerine fit olurken, Hülya ikinci çocuğunu eski eşinin spermlerinden üreteceğini söyleyerek tabiri caizse uçuşa geçmektedir.

YEDİ: Gülben tek sesli müziktir. Hülya ise caz yapar.

SEKİZ: Hülya, Zekeriya Beyaz’a posta koyarak hangi kesimlerden hangi primleri toplayacağını bilecek kadar strateji dehasıdır. Gülben ise Yaşar Nuri Öztürk’ün bugün bile prim yaptığını sanacak denli meseleye uzaktır.

DOKUZ: Hülya’da "naz" yeri geldiğinde kullanılacak bir kendini sevdirme yöntemidir. Gülben’de "naz" ise şirinliğin biricik yöntemidir. Yani Hülya yeri geldiğinde naz yapar, Gülben ise her zaman.

ON: Hülya anasının gözüdür, Gülben ise anasının kuzusu.