BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.429,58
HABER /  EKONOMİ

Fonex, taklit ürünlere savaş açtı!

Tüketiciye ve profesyonellere yönelik yenilikçi ürünleriyle sektördeki öncülüğünü sürdüren Fonex Kozmetik, sektördeki taklit ürünleriyle de mücadele ediyor.

Abone ol

Fonex Kozmetik, kendi geliştirdiği ve tescil ettirdiği 100'ü aşkın ürünü ile Türkiye'nin en çok tercih edilen markaları arasında yer alıyor. Firma, tüketici odaklı hizmet anlayışı ile tüketicilerin ve profesyonellerin farklı ihtiyaçlarına cevap veren ürünler geliştiriyor. Uluslararası standartlara taşıdığı kalitesiyle yurt dışı pazarlarda da faaliyet gösteren Fonex, sektörde fark yaratıyor.

 

Fonex Kozmetik Kurumsal İletişim Direktörü Kadir Bıyıklı, kaliteden ödün vermeden geliştirdikleri ürünlerle yurt içinde ve yurt dışında atılım yapmaya devam edeceklerini belirtiyor. Firma, sürekli geliştirip yenilediği ürün yelpazesi ve kalitesiyle hem Türk kozmetik sektöründe liderliği hem de yurt dışındaki konumunu güçlendirmeyi amaçlıyor. Kadir Bıyıklı, bu amaç doğrultusunda hareket ederken tescilli markalara sahip olmanın yoğun rekabet ortamında önemli bir rekabet avantajı sağladığını belirtiyor.

 

Fonex Kozmetik, saç bakım, kişisel bakım, ev ürünleri, profesyonel ürünler, profesyonel ekipmanlar kategorilerindeki yenilikçi ürünleriyle diğer firmalar tarafından da takip ediliyor. Bunlardan biri de Fonex’in geniş ürün yelpazesine eklediği özel formüllü saç şekillendirici “Gummy”. Kadir Bıyıklı, kendilerinin tescil ettirdiği bu ürünün, sektördeki başka markalar tarafından da aynı isimle sunulduğunu belirtiyor. Kadir Bıyıklı, konuyla ilgili gerekli hukuki tedbirleri alarak bunları toplattıklarını ve yeni ürünler geliştirmeye devam edeceklerini de vurguluyor.

 

 

www.fonex.com.tr