BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,10
ALTIN 2.526,45
HABER /  SPOR

Floryada Feldkamp rüzgarı

73 yaşını geçtiği gerekçesiyle G.Saray'da yoğun tartışmalarla göreve başlayan Feldkamp icraatlarına başladı.

Abone ol

73 yaşını açtığı gerekçesi ile Galatasaray'da yoğun tartışmalarla göreve başlayan Karl Heinz Feldkamp icraatlarına yıldırım gibi başladı. Tesislerdeki gelişmeyi çok beğenen Kalli yine de kendi isteğine göre değiştirmelerde bulunulmasını istedi. Önce futbolcuların yemekhanesini inceleyen Kalli, futbolcuların masasını kendi masasına yaklaştırdı. Futbolcuların kamp yaptıkları binayı da titizlikle inceleyen Alman teknik direktör, kamp binasında da değişikliklerin yapılması emrini verdi.

Kalli'nin alt yapı ile de Galatasaray'da son yıllarda görev yapan yabancı teknik adamlara göre çok daha fazla ilgili olacağı ortaya çıktı. Alt yapı hocalarından Burak Dilmen'i yardımcısı olarak atamayı planlayan Kalli, A takım ile yapacağı antrenmanlardan sonra alt yapı ile olarak da özel olarak ilgileneceği söyledi. Florya'da genç futbolculardan Mehmet Topal ve Aydın Yılmaz ile de özel bir görüşme yapan Kalli, aylardır Gerets'in bir kez bile görüşmediği Aydın Yılmaz'a sakatlığını sordu ve genç oyuncunun sakatlığının tamamın düzelmesi için sağlık kuruluna emir verdi. Gerets'in ancak ligin son haftalarında forma şansı verdiği Mehmet Topal ile de yakından ilgilenen Feldkamp, bu oyuncuya da şimdiden çalışma programı verdi.

Kalli, yaptığı basın toplantısında da Hakan Şükür ile ilgili sorulara verdiği cevapla Hakan'ın gönderileceği şeklindeki spekülasyonları da bıçak gibi kesip attı ve iki günlük kısa sürede Florya'da etkisini son derece kuvvetli bir şekilde hissettirdi.