BIST 10.634
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.436,84
HABER /  SPOR

Florya bayram yerine döndü

Galatasaraylılar havaya erken girdi. Florya'ya binlerce taraftar aktı. Antreman sahası karnaval yerine döndü.

Abone ol

Galatasaray, Fenerbahçe ile hafta sonunda yapacağı şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken, antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar Florya Metin Oktay Tesisleri'ni bayram yerine çevirdiler.

 FLORYA'DAN BAYRAM MANZARALARI



Tesislere gelen 2 bin sarı-kırmızılı taraftar, coşkuyla takımlarını desteklerken renkli görüntüler sergilediler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili nedeniyle tesislere akın eden taraftarlar, çocuklarını da beraberlerinde antrenmana getirdiler. İdmanı izleye öğrenciler de ellerinde bayraklarla takımlarına destek verdiler.

Taraftarlar oyuncuları teker teker tribüne çağırıp yumruk şov yaptırırken, teknik direktör Cevat Güler ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'i de alkışlayıp yanlarına gelmesini istediler. Sezgin, orta sahaya kadar giderek taraftarlara alkışlarla karşılık verdi.

Futbolcular, antrenman sonunda topluca taraftarların önüne giderken, oyunculara çiçek verildi.

VOLKAN'A PANKARTLI TAŞ

Taraftarların, Fortis Türkiye Kupası maçı sonrasında aralarında yaşanan olaylara atıfta bulunarak tribüne, ''Geldin mi 5 Volkaanım (Büyük Lincoln)'' yazılı pankart asmaları da dikkat çekti.

TÜRK BAYRAĞI İLE POZ VERDİLER

Türk Bayrağının etrafında toplanan futbolcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar. Futbolcular, idman sonrasında da kucaklarına aldıkları çocuklarla medya mensuplarına poz verdiler. Bingöl ve ilçelerinden gelen en başarılı 10 öğrenci ve Çengelköy Mobidik Ana Okulu öğrencileri de futbolcularla bir araya gelip çiçek verdi.

FUTBOLCULAR HIRSLI

Teknik direktör Cevat Güler yönetiminde yapılan ve 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptılar. Futbolcuların antrenmanda bir hayli hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti. Antrenman sonrasında Lincoln ve Barusso kanatlardan gelen ortalara şut çalışması yaptılar.

SONG TAKIMLA, SERVET AYRI ÇALIŞTI

Galatasaray'da sakatlığı geçen Hasan ve Song takımla birlikte, sakatlığı devam eden Servet ise takımdan ayrı çalıştı. Antrenmana, sakatlıkları bulunan Ümit, Okan, Uğur, Serkan ve Linderoth katılmadı.