BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Flash TV'nin ünlü spikerinden sürpriz transfer

HD yayın hayatına Digitürk 62. kanalda geçen KRT, birbirinden iddialı ve tecrübeli isimlerle 2019’a damga vurmaya hazırlanıyor. Peki KRT TV uydu frekans ayarları nasıl yapılır?

Abone ol

HD yayına geçen KRT, 2019’a hızlı bir giriş yaptı ve Digitürk 62. kanaldan yayına başladı.

Adnan Bulut yönetiminde yeniden yapılanmaya hız veren KRT’nin içerik yönetimi de oldukça tecrübeli isimler tarafından yürütülecek.

Genel Yayın Yönetmenliği koltuğunda Mustafa Erdoğan’ın bulunduğu kanalda, Genel Koordinatör Serdar Akinan, Haber Müdürü Kemal Gülmüş, İnternet ve Sosyal Medya Koordinatürü Cihan Güner, KRT’nin Ankara Temsilciliğini ise Savaş Kerimoğlu yürütecek.

Ana haber bülteni için geçtiğimiz yıl Flash TV ile yollarını ayıran ünlü televizyon spikeri Ülkü Çoban ile anlaşan kanalda ayrıca Zafer Arapkirli ve Tuluhan Tekelioğlu gibi birçok tanınmış gazeteci de program yapacak.

Türksat uydusundan yayın yapan KRT kanalını uydu alıcınıza yüklemeniz için gereken Türksat frekans bilgisi aşağıdadır.

KRT Kanalı Türksat Frekans Bilgisi:
KRT Kanalı 11855 frekansından yayın yapmaktadır. Polarizasyon değeri ise V - Dikey'dır. Kapsama değeri Batı, SR değeri 30000 ve FEC değeri 3/4 olarak girilmesi gerekir. KRT kanalı olarak yayın yapmaktadır.

Kanal Adı : KRT
Paket İsmi : TÜRKSAT ANKARA PAKET 16 - BATI
Frekansı : 11855
Polarisazyon Değeri : V - Dikey
Kapsama : Batı
SR : 30000
FEC : 3/4
Tip :
Türksat uydusunda bulunan KRT kanalını uydu alıcınıza yüklemek için, uydu alıcınızda yukarıda verilen frekansları girmeniz gerekmektedir.