BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 35,00
ALTIN 2.420,94
HABER /  GÜNCEL

Flaş gelişme! CHP'li Hazinedar'a aile boyu yurtdışı yasağı...

CHP'li Şişli Belediye Başkanı Murat Hazinedar hakkındaki FETÖ soruşturması kapsamında yurtdışına çıkış yasağı konulmuştu. Hazinedar'ın eşi ve oğlu için de yurtdışına çıkış yasağı geldiği ortaya çıktı.

Abone ol

İSTANBUL'un Şişli ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Murat Hazinedar hakkındaki FETÖ soruşturması kapsamında yurtdışına çıkış yasağı getirilmişti. Aynı soruşturma çerçevesinde Hazinedar'ın eşi ve oğluna yurtdışına çıkış yasağı konulduğu ortaya çıktı

Hakkında verilen yalan ifadelerle FETÖ soruşturması açıldığını savunan Murat Hazinedar, “Belediye başkanlığı görevim nedeniyle hakkımda açılmış hiçbir dava bulunmamaktadır. Hayatımın hiçbir evresinde FETÖ ile ne avukat olarak, ne işadamı olarak, ne de siyasetçi hiçbir ilişkim olmamıştır" dedi.

Hakkındaki FETÖ soruşturması kapsamında eşi ve oğluna da yurtdışı yasağı getirildiğini açıklayan Hazinedar, "Bu soruşturmalarla sadece şahsıma değil, eşime de, dünyanın en iyi üniversitelerinde kabul alma imkanı olan evladım, oğlum hakkında yurtdışı yasağı konuldu. Onun yurtdışında okuma şansı elinden alındı. Darbe dönemlerinde bile aileler bu derece mağdur edilmedi” diye konuştu.