BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.440,16
HABER /  GÜNCEL

First Lady kocasını böyle şikayet etti

Malezya Başbakanı Razak'ın eşi Mansor Türkiye'de katıldığı bir programda doğum gününü unutan eşinden dert yandı

Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- Malezya Başbakanı Razak eşi Datin Seri Rosmah Mansor Ankara'da katıldığı bir programda eşinden dert yandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin verdiği "Sosyal sorumluluk ödülü" töreni nedeniyle uçağa geç kalmak üzere olan Mansor havaalanında kendisini bekleyen eşi için, "Bu güzel an için biraz daha bekleyebilir bence" dedi. Mansor daha sonra Türkiye ile Malezya'daki kocaların birbirine benzediğini belirterek eşinin doğum gününü unuttuğunu, çocuklarının okulunu bile karıştırdığını anlattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin "Sosyal Sorumluluk Ödülü" bu yıl ülkesinde yaptığı başarılı sosyal projeler nedeniyle Malezya Başbakanı Razak eşi Datin Seri Rosmah Mansor'a verildi.

FİRST LADY'DEN SICAK SÖZLER

Ankara'da düzenlenen törende ödülü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in elinden alan Mansor uzun bir teşekkür konuşması yaptı. Layık görüldüğü ödül için çok teşekkür eden Mansor tören sırasında korumaların hareketliliği üzerine ülkeye dönüş zamanı geldiğini fark edince konuşmasını şu renkli ve sıcak sözlerle tamamladı:

"Biliyorum bütün korumalar etrafta dolanıyor. Bence uçağa gitme vaktinin geldiğini söylemeye çalışıyorlar. Belki başbakan bekliyor. Ama bu güzel an için biraz daha bekleyebilir bence. Elbette bir eş olarak burada bu ödülü alırken eşimin de yanımda olmasını isterdim. Ama bizlerin hayatı böyle geçiyor.

Anladığım kadarıyla Türkiye'deki kocalar Malezya'daki kocalardan pek farklı değil. Türkiye'deki hanımlar da Malezya'daki hanımlardan pek farklı değil. Biz hep kocalarımıza çocuklarımızın kaç yaşına geldiğini hatırlatmak zorunda kaldık. Bazen çocukların hangi okula gittiklerini bile unutuyorlar. Elbette çoğu erkek eşlerinin doğum günlerini unutuyor. Çocuklarının doğum günlerini unutuyorlar. Ben hep eşime hatırlatmak zorunda kaldım. Ama bütün bir ülkeden sorumlu biriyle evli olduğum için bunu da anlayışla karşılıyorum.

Aslına bakılırsa o kadar da kötü değil. Ama biraz daha geç kalırsam sinirlenmeye başlayacak. Başbakanın eşinin doğum gününü unuttuğu kısmını yazmayın. Hepinize burada olduğunuz için teşekkür ederim."