BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,77
ALTIN 2.398,42
HABER /  DÜNYA

Filmi çekilecek intihar senaryosu

Bingöl’ün Genç ilçesinde, ailesine gönderdiği cep telefonu mesajlarında Murat Nehri’ne atlayıp intihar edeceğini belirten genç, İlçe Emniyet...

Abone ol

Bingöl’ün Genç ilçesinde, ailesine gönderdiği cep telefonu mesajlarında Murat Nehri’ne atlayıp intihar edeceğini belirten genç, İlçe Emniyet Müdürlüğünün titiz çalışmaları sonucu saklandığı yerde bulundu.
Edinilen bilgiye göre dün öğle saatlerinde ailesine, ’’Şu an Murat Suyu bana bakıyor, ben de Murat Suyu’na bakıyorum ve birazdan suların içinde kaybolup gideceğim’’ diye mesaj atan 25 yaşındaki Hasan K. adlı genç, Murat Nehri kenarına gömleğini ve kız arkadaşıyla birlikte çekilmiş fotoğraflarını bırakıp ortadan kayboldu. Mesajı alan aile ise telaşlanıp durumu polise bildirdi. Bunun üzerine Murat Nehri kenarında arama çalışmaları başlatıldı. Yapılan aramalarda gence ait olduğu belirtilen bir gömlek ve 3 adet fotoğrafın bulunması, gencin intihar ettiği kanısını doğurdu. Murat Nehri kenarında gencin bulunması için çalışmalar sürerken, Genç Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir yandan Koca’nın cep telefonundan sinyal almaya, bir yandan ise fotoğrafta yer aldığı belirtilen kız arkadaşına ulaşmaya çalıştı. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda gencin kız arkadaşına ulaştığını öğrenen polis, kısa sürede Hasan K.’yi saklandığı yerde sağ olarak buldu.
Genç Şehit Cihan Bayık Polis Merkezi Amirliğine götürülen genç, burada ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildi.
Marmara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun olduğu öğrenilen Hasan K.’nin geçtiğimiz hafta askerden döndüğü ve ailesinin kız arkadaşını kendisine istemesi için böyle bir senaryoyu uydurduğu iddia edildi.
(İHA)