BIST 10.644
DOLAR 32,15
EURO 35,09
ALTIN 2.524,24
HABER /  DÜNYA

Emniyet camiasını bir araya getiren düğün

Emniyet Genel Müdürü Yardımcısı İsmail Baş’ın kızı Melek Nur Baş ile Emniyet Genel Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Süleyman Gün...

Abone ol

Emniyet Genel Müdürü Yardımcısı İsmail Baş’ın kızı Melek Nur Baş ile Emniyet Genel Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Süleyman Günel’in oğlu Zübeyir Günel, dünyaevine girdi. Ankara Gölbaşı’nda düzenlenen düğün, emniyet camiasını bir araya getirdi.
Gölbaşı Mogan Park düğün salonunda Melek Nur Baş ile Zübeyir Günel’in nikahlarını Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin kıyarken şahitliklerini İçişleri Bakanı Muammer Güler, eski Meclis Başkanı Köksal Toptan, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İçişleri Bakan Yardımcısı, Osman Güneş, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar yaptı. Düğüne çok sayıda İl Emniyet Müdürü, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis müdürleri ve İçişleri Bakanlığı bürokratları katıldı.
Nikah defterini eline alan Bakan Güler, yeni evli çiften 3 çocuk yapmalarını istedi. bakan Güler daha sonra mutluluklar dileyerek nikah defterini eski Meclis Başkanı Toptan’a verdi. Toptan’da genç çifte mutluluklar dileyerek tebrik etti.
(İHA)