BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.507,72
HABER /  DÜNYA

Filistin Lideri Abbas İsrail ve ABD'ye meydan okudu

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas İsrail'e meydan okudu: ABD'nin arabulucu rolü bitmişti. Hiçbir şekilde barışçıl gösterilerimizi sona erdirmeyeceğiz!

Abone ol

ABD'nin İsrail Büyükelçiliğni Kudüs'e taşımasının ardından Gazze başta olmak üzere Filisitin'in dört bir yanınında gösteriler düzenlenmeye başladı. Gösterilerde İsrail askerlerinin müdahalesi sonucu 50'nin üzerinde Filistinli yaşamını yitirdi.

Gösteriler sonrası Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas kameralar karşısına geçti. Abbas, "Filistin bizim toprağımız!" deyip, İsrail ve ABD'ye meydan okudu.

"GÖSTERİLERE SON VERMEYECEĞİZ!"

İşte Mahmud Abbas'ın konuyla ilgili sözleri:

Bu topraklar bizimdir. Bizim atalarımızın topraklarıdır. Halkımız hiçbir şekilde barışçıl gösterilerden vazgeçmeyecektir. Hiçbir şekilde bu barışçıl gösterilerimizi sona erdirmeyeceğiz. Bu hareketle ABD kendisini siyasi sürecin dışına itmişti. ABD Ortadoğu'daki barış sürecinin artık arabulucusu değildir. ABD'nin arabuluculuğunu kesinlikle kabul etmiyoruz.

Trump'ın kızı ve damadı katliamı sırıta sırıta izledi!Trump'ın kızı ve damadı katliamı sırıta sırıta izledi!Trump'ın kızı ve damadı katliamı sırıta sırıta izledi!Trump'ın kızı ve damadı katliamı sırıta sırıta izledi!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN