BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fikreti kim öldürür? cinayeti!

Fikret Kahraman 3 gün dışarı çıkmayınca komşular eve girdi ve adamın cesediyle karşılaştı. Öldürülmüştü. Üstelik de tuhaf bir biçimde!

Abone ol

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Kapaklı beldesinde, birlikte alkol aldıkları arkadaşlarının boğazını iddia üzerine keserek öldürdükleri öne sürülen 2 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, alkol bağımlılığı nedeniyle 6 ay önce eşinden ayrılan ve Atatürk Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşayan Fikret Kahraman'ın (51) 3 gündür evinden çıkmadığını gören komşuları olayı jandarma ekiplerine bildirdi.

Eve giden ekipler, Kahraman'ı 28 bıçak darbesiyle, boğazı kesilerek öldürülmüş halde buldu. Yapılan incelemenin ardından Kahraman'ın cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

CİNAYET NEDENİ ''KİM ÖLDÜRÜR'' İDDİASI

Olayla ilgili jandarma ekiplerince yapılan çalışmada Kahraman'ın olaydan önce Suat T. (19) ve Burak K. (24) ile görüştüğü belirlendi. Olayla ilgili gözaltına alınan Suat T. ve Burak K'nin cinayeti işlediklerini itiraf ettiği bildirildi.

Suat T'nin jandarmada verdiği ifadesinde, ''Cinayet gecesi alkollüydük. Burak K. ile (Fikret'i kim öldürür?) iddiasına girdik. Bunun sonucunda ben Fikret Kahraman'ın boğazını sustalı bıçakla keserken Karataş da bıçakladı. Daha sonra televizyonun sesini açarak evden ayrıldık'' dediği iddia edildi.

Çerkezköy Adliyesi'ne sevk edilen Suat T. ve Burak K, tutuklanarak Silivri Kapalı Cezaevine gönderildi.