BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,62
ALTIN 2.391,92
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Figüran'dan Ceyhun Fersoy'a büyük sürpriz

Yılın en iddiaları komedi yapımları arasında gösterilen Figüran filminin oyuncularından başrole sürpriz ziyaret

Abone ol

28 Kasım’da vizyona girecek olan sinema severlerin merakla beklediği Figüran’ın oyuncuları, yönetmeni ve yapımcısı, filmin başrol oyuncusu Ceyhun Fersoy’a sürpriz yaptı.

Vizyon için gün sayan Figüran filminin oyuncuları, yönetmeni ve yapımcısı, filmin başrol oyuncusu Ceyhun Fersoy’un rol aldığı tiyatro oyunu “Pijamalı Adamlar”a sürpriz bir ziyaret yaptı. Fersoy’un geçtiğimiz günlerde Seksenler dizisi setinde sürpriz bir evlenme teklifi yaptığı sevgilisi Begüm Öner de, Ceyhun Fersoy’u Figüran ekibi ile birlikte izledi.

Oyun öncesinde kulise giren Figüran ekibini karşısında gören Fersoy, şaşkınlığını gizleyemedi. Ekip, başarılı performanslarıyla dikkat çeken “Pijamalı Adamlar” ekibi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

figüran 28 kasım'da gösterime giriyor.jpg 

“CEYHUN’UN ENERJİSİNE HAYRAN KALDIM”

Başarılı oyuncu Mehtap Bayrı, oyun sonrasında rol arkadaşı Ceyhun Fersoy’a övgüler yağdırdı.

Bayrı, “Pijamalı Adamlar oyununda tüm oyuncu arkadaşlarımın performansını ayakta alkışladım. Çok başarılı bir performans sergiliyorlar. Ceyhun’un enerjisine ise hayran kaldım. 28 Kasım’da ise Ceyhun’un Figüran’daki oyunculuğuna tüm Türkiye hayran kalacak” dedi.

Figüran ekibinin sürprizi karşısında bir hayli mutlu olduğunu belirten Fersoy ise “Oyun öncesinde onları karşımda görünce hem çok şaşırdım, hem de çok mutlu oldum. Bu güzel sürprizleri için tüm Figüran ekibine teşekkür ediyorum. Yılın en kral komedi filminin ekibi de en kral ekip” dedi.