BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,10
ALTIN 2.501,95
HABER /  EKONOMİ

Fiat Linea’da şimdi yüzde 18 indirim!

Fırsat sitelerinde yepyeni bir çağ başlatan Autofoni, yılın en avantajlı otomobil kampanyasını Mart sonuna kadar uzattı.

Abone ol

Yılın fırsatı, yılın fırsat sitesi Autofoni.com'da!

%18 indirim fırsatı yılda bir kere gelir! Fırsat sitelerinde yepyeni bir çağ başlatan Autofoni, yılın en avantajlı otomobil kampanyasını mart sonuna kadar uzattı. Benzinli fiyatına dizel Linea fırsatını kaçırmamak için hemen tıklayın.

Fırsat sitelerine yepyeni bir soluk getiren, Türkiye'nin ilk otomobil fırsat sitesi Autofoni.com'un FIAT Linea kampanyası mart sonuna kadar devam ediyor. %18 indirim fırsatını kaçırmak istemeyen tüm fırsatçılar bu sitede buluşuyor.

Autofoni.com'un, siz fırsat-severlere sunduğu ilk fırsat olan dizel fiyatına benzinli FIAT Linea'lar otomobil severlerin gözdesi. "Yılın Motoru Ödülü"ne layık görülen Multijet teknolojisi ile üretilen 1.3 ve 1.6 litre dizel motoru ile sınıfında öncü FIAT Linea'da, bir ailenin aradığı her şey mevcut. Otomatik klimadan yağmur ve park sensörüne, kendinden kararan dikiz aynalarından ihtiyacınız olacak tüm formatlarda müzikleri dinleyebileceğiniz radyosuna kadar her şey sizin konforunuz için düşünülmüş. Üstelik Fiat ve Microsoft işbirliğiyle geliştirilen Blue&Me™ teknolojisi sayesinde, sevdiklerinizle çok daha kolay ve güvenli iletişim kurmanız da mümkün.

Benzinli fiyatına dizel Linea fırsatı ile hem alırken, hem de kullanırken kazanmak, kendinizle gurur duyacağınız bu fırsatı yakalamak istiyorsanız, Autofoni.com sizin adresiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.. 

Advertorial