BIST 10.046
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.411,95
HABER /  GÜNCEL

FETÖ'den gözaltına alınan muhtara büyük şok!

FETÖ soruşturması kapsamında Konya'da 24 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında bulunan muhtar polislerin şüpheli adresi sormak için geldiklerini düşündü fakat durum sandığı gibi olmadı...

Abone ol

KONYA'da FETÖ soruşturması kapsamında bylock programını yoğun şekilde kullanan ve kırmızı listede olan kişiler için harekete geçildi. Aralarında esnaf, hakim, öğrenci olan 24 kişi gözaltına alındı.

 Gözaltına alınanlardan muhtar F.K'nin, kendisini almaya gelen polislere, şüpheli adresi sormak için geldiklerini düşünerek; "Bu kez kimi alacaksınız?" diye sorduğu öğrenildi.

Konya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 24 şüpheli gözaltına alındı.

'KIRMIZI LİSTE'DE YER ALAN 47 KİŞİ İÇİN YAKALAMA KARARI

Konya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu değerlendirilen ve "Bylock" programını yoğun şekilde kullananların bulunduğu "kırmızı liste"de yer aldığı belirtilen 47 kişi hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda, 24 şüpheli gözaltına alındı.

ÖĞRENCİ, HAKİM, ESNAF...

Aralarında öğrenci, hakim, esnaf ve kadınların da bulunduğu şüpheliler, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

Haklarında gözaltı kararı bulunan 23 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

"BU KEZ KİMİ ALACAKSINIZ?"

Bu arada gözaltına alınanlardan muhtar F.K'nin, kendisini almaya gelen polislere, şüpheli adresi sormak için geldiklerini düşünerek; "Bu kez kimi alacaksınız?" diye sorduğu öğrenildi.