BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,69
ALTIN 2.427,68
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen yapayalnız kalacak

Araştırmacı - yazar Latif Erdoğan, gerçeği gören yüz binlerce insanın cemaatten koptuğunu, bu kopmaların devam edeceğini iddia etti.

Abone ol

A Haber'de yayınlanan Kadraj programına katılan Latif Erdoğan, "Artık beyin takımından da ayrılmalar olacak. Yakın bir süre içinde Gülen yapayalnız kalacak. " dedi.

Bir dönem Gülen'in sağ kolu olan ve cemaatin en etkili isimlerinden biri olarak nitelenen Erdoğan, Bank Asya'nın TMSF'ye devrinin konuşulduğu programda şunları söyledi:

'Yüz binlerce insan cemaatten koptu. Hakikati gördükleri için, düşüncede fikirde esas idealden kopulduğunu, düşünce ile fikirle yaşantı arasındaki köprülerin yıkıldığını gördükleri için koptular. Bundan sonraki süreçte de bu kopmalar devam edecektir. Bank Asya meselesinden sonra benim tahmin ettiğim artık üst seviyedeki arkadaşlarda kopmalar olacaktır. Çünkü bunlar birbirinden kopuk, birbirinden saklı yapılan işler. Onlar da hakikatleri görecekler. Beyin takımından kopmalar olacak cemaatte. Bu yapının ve gidişatın doğru olmadığını onlar da haykıracaklar.'

GÜLEN YAPAYALNIZ KALACAK

'Çok da uzun olmayan bir süre içinde Gülen yanında 3-5 insanla kalacaktır. 1-2 sene içinde yapayalnız kalacaktır Gülen, çünkü hiçbir inandırıcılığı kalmamıştır bütün kredisi bitmiştir. İyi duygularla ona bağlanmanın kredisini kullandı. Bundan sonra bu kokuşmuşluk, bu dejenerasyon çok net ortaya çıktıktan sonra aklı başında o arkadaşlarda bunun hesabını soracaklardır.'