BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  GÜNCEL

Fethullah Gülen öldü iddialarına tepki

Sosyal medya ve sözlükçüler bu kez de Fethullah Gülen'i öldürdü. Açıklama ise birinci ağızdan geldi.

Abone ol

Fethullah Gülen'in rahatsızlandığının açıklanması sosyal medyayı da hareketlendirdi. Çok sayıda ünlü, twitter hesaplarından Gülen için geçmiş olsun mesajları gönderirken "öldü" iddialarına ise bazı kullanıcılar tepki gösterdi.

Sohbetlerin yayınlandığı Herkul.org ise resmi twitter hesabından Gülen'in sağlık durumunun iyi olduğu ve evinde dinlendiği açıklandı.

Sosyal medya bu kez de ABD'de yaşayan Fethullah Gülen'i öldürdü. Gülen'in rahatsızlandığının açıklanmasının ardından bir grup kullanıcı, Twitter'da Gülen'in öldüğüne ilişkin hashtag açtı. Kısa sürede hesaptan hesapa yayılan "öldü iddiaları" birinci ağızdan yalanlanırken, "öldü" hashtag'ın paylaşılmasına çok sayıda kullanıcı tepki gösterdi.

İLK AĞIZDAN YALANLAMA

Gülen'in öldüğü yönündeki iddialar üzerine, Fethullah Gülen'in sohbetlerinin yayınlandığı internet sitesi Herkul.org'tan açıklama yapıldı. İnternet sitesinin resmi twitter adresinden, Gülen'in kalp ritminin bozulduğu, 12 saat müşahade altında tutulduktan sonra tedavisinin tamamlanarak evine getirildiği açıklandı. İşte sevenlerini ferahlatan o açıklama;

@herkul_nagme

- Halihazırda sağlığı normale dönmüş olan muhterem Hocamız evinde istirahat etmektedir. Dualarınız istirhamıyla arz ederiz.

- Fethullah Gülen Hocaefendi, ani tansiyon yüksekliğinin yol açtığı ritim bozukluğu sebebiyle 12 saat hastahanede müşahade altında kalmıştır.

ÜNLÜLERDEN MESAJ YAĞIYOR

Fethullah Gülen ile ilgili iddialara sosyal medyadan da büyük tepki geldi. Gülen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen mesajlar paylaşılırken, ünlülürden de geçmiş olsun mesajları yağdı. İşte o mesajlardan bazıları;

Hüseyin Çelik ‏@hc_huseyincelik
Ritim bozukluğu sebebiyle, bir süre hastahanede tedavi gören Fethullah Gülen Hocaefendi'ye geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

erolgoka ‏@erolgoka
Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin iyilik haberlerini sevinerek öğrendim.  Acil şifalar; sağlıklı uzun bir ömür dilerim.

mustafa armagan ‏@mustafarmagan
Elhamdülillah Fethullah Gülen Hocaefendi'nin iyi haberini aldık. Rabbim şifalar ihsan etsin.

Rasih Yılmaz ‏@rasihyilmaz
"Fethullah Gülen öldü" diye hashtag açanlar. Yaptığınız günah, vebal... Yüreğiniz yok ki köpekler yesin desem!!! 

Hakan Şükür ‏@hakansukur
Muhterem FethullahGülen Hocaefendi'nin geçirdiği küçük sağlık probleminin düzeldiğini sürurla öğrendik.Rabbim şafi ismiyle tecelli buyursun.

faik çelikoğlu ‏@faikcelikoflu
Gönül, fikir ve aksiyon insanı M. Fethullah Gülen Hocaefendiye Rabbim acil şifalar versin.

Hilâl Kaplan @hilal_kaplan  
Çok şükür Hocaefendi'nin sağlık durumu iyi. Aynısını bundan bile trollük devşiren zavallılar için söylemek zor.

Cemile Bayraktar @jamilabayraktar  
Hoca Efendiye acil sifalar dilerim...

Fetin Kazancı @fetinkazanci  
Muhterem büyüğümüz Fethullah Gülen Hocaefendi'ye geçirdiği rahatsızlıktan dolayı Cenab-ı Allah'tan acil şifalar diliyorum.


 12391.jpg