BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Fethiyede şüpheli bebek ölümü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 10 aylık bebek, rahatsızlanarak kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi.

Abone ol

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 10 aylık bebek, rahatsızlanarak kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Dilek Çobanoğlu, rahatsızlanan 10 aylık bebeği Beyza'yı dedesi Kamil Çobanoğlu ile birlikte Fethiye'deki özel bir hastaneye kaldırdı.

Hastanede muayene edilen ve serviste tedavi altına alınan Beyza bebek yaşamını yitirdi. Bu gelişme üzerine aile polis ve savcılığa dilekçe vererek, hastaneden şikayetçi oldu.

Nöbetçi savcının yaptığı incelemenin ardından ölümü şüpheli bulunan bebeğin cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili Cumhuriyet Savcılığınca soruşturma başlatıldı.

Dede Kamil Çobanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bebeği dün öğle saatlerinde özel bir hastaneye götürdüklerini anlatarak, ''Bebek, acilde bir süre yattı. Daha sonra yoğun bakıma çıkardılar. Bana geceleyin bebek fenalaştı dediler ve torunumun cesedini verdiler. Hastaneye bronşit şüphesiyle getirdik. Mide kanamasından öldü dediler'' iddiasında bulundu.

Anne Dilek Çobanoğlu da ''Adli tıptan gelecek rapora göre ölüm nedenini öğreneceğiz. Bana çocuğumun mide kanamasından öldüğünü söylediler. Şu anda kimseyi suçlayamam'' diye konuştu.