BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Festivalde Mustafa Ceceli rüzgarı

8. Uluslararası Göl Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, şarkılarıyla Küçükçekmeceli hayranlarını coşturdu. <br/>Küçükçekme...

Abone ol

8. Uluslararası Göl Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, şarkılarıyla Küçükçekmeceli hayranlarını coşturdu.
Küçükçekmece Belediyesi’nin geleneksel hale gelen, dünyanın farklı ülkelerinden yüzlerce kişiyi bir araya getirdiği 8’inci Uluslararası Göl Festivali” birbirinden renkli etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Küçükçekmeceli hayranlarıyla bir araya geldi. Konser öncesi konuk ülkelerin ve ev sahibi Türkiye’nin sergilediği yerel danslar Küçükçekmeceli’lerden tam not aldı.
Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, festivalin insanların kaynaşması açısından büyük bir fırsat olduğunu belirterek, “Bu bir yaz akşamıdır, göl akşamıdır. Dolayısıyla Küçükçekmecelilerin sıcakta bunalmaya başladığı bir ortamda böylesine güzel bir Küçükçekmece gölünün kenarında gerek uluslar arası folklorları burada izleme, akabinde bir sanatçıyı burada canlı olarak izleme ayrıcalığını yaşamaktayız” diye konuştu.
Küçükçekmece’nin kültür ve sanatla özdeşleştiğini ifade eden Başkan Yeniay, Göl Festivali ile farklı kültürleri tanıma fırsatı elde ettikleri söyledi. Başkan Yeniay, halkın katılımından duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
Gösterilerin ardından sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli birbirinden güzel şarkılarını Küçükçekmece halkı için seslendirdi. Yoğun katılımın gerçekleştiği konserde vatandaşlar Ceceli’nin şarkılarını hep bir ağızdan seslendirdi.
Ceceli, hayranlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, sanata verdiği destekten dolayı da Başkan Aziz Yeniay’ı tebrik etti. Başkan Yeniay da Ceceli’ye günün anısına plaket takdim etti.
(İHA)