BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,76
ALTIN 2.494,00
MAGAZİN

Fenomen gelin Hanife Gürdal ayrılık haberini küfürlü sözlerle açıkladı

Evlilik programı ile tanınan fenomen gelin Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz ile ayrılık kararı aldı. Boşanma haberini sosyal medya hesabından paylaşan Gürdal, "K..ınıza kına yakmanız için bir kına göndermek isterdim. Ama şimdilik yakmayın" dedi.

Katıldığı evlilik programları ile şöhreti yakalayan fenomen gelin Hanife Gürdal, özel hayatı ile sık sık sosyal medyanın diline düşüyordu. Özellikle başörtüsünü çıkardıktan sonra yaptığı olay paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Gürdal, bu kez ayrılık kararı ile gündem oldu.

Bir süredir problem yaşadığı eşi Kemal Ayvaz ile ayrılık kararı aldıklarını duyuran fenomen gelin, Instagram'dan yaptığı paylaşımda boşanma dilekçelerini imzaladıklarını açıkladı. Taşınma anlarını gösteren paylaşımıyla evleri de ayırdıklarını duyuran Hanife, "Bu süreçte kimseyle konuşmak istemiyorum. Onun dışında anlaşmalı boşanıyoruz. İmzaladık dilekçeyi o da adliyeye verdikten sonra 15 gün içerisinde boşanabiliyormuşuz. Benim için her şey gayet normal. Paylaştığım şeylerden anlam çıkarmayın." dedi.

Sitene Ekle
Etiketler