BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,70
ALTIN 2.412,41
HABER /  GÜNCEL

Fenir'in Carlos rüyası sona erdi

Ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye transfer olacağı söylentileri çıkan Roberto Carlos'tan cevap geldi. "Takımımdan mutluyum" diyen futbolcu şöyle devam etti:

Abone ol

ARA transfer döneminde Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edilen ünlü Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, Real Madrid’de mutlu olduğunu ifade ederek, "Ne Türkiye’ye, ne de başka bir yere transfer olacağım. Lütfen bu söylentilere bir son verin" dedi.

Real Madrid’in Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, İspanya’nın Marca Gazetesi’ne verdiği demeçte, takımdan ayrılacağı yönünde çıkan söylentilere büyük tepki gösterdi. Carlos, basının kendisi ile neden uğraştığını anlamadığını vurgulayarak, "Real Madrid’te oynamaktan memnunum. Takımım da benden memnun. Şu ana kadar hiçbir yönetici bana takım bulmam için birşey söylemedi. Öyleyse ortada bir sorun yok. Ne Türkiye’ye, ne de başka bir yere transfer olacağım. Lütfen bu söylentilere bir son verin" diye konuştu.

Brezilyalı yıldız, Real Madrid’in İngiliz futbolcu Ashley Cole’u transfer etmesini de memnuniyetle karşılayacağını belirterek, "Burası Real Madrid kulübü. Dünyanın en büyük yıldızlarını renklerine bağlamak isteyecektir. Cole da onlardan biri. Ben bunda yanlış birşey görmüyorum. Bu demek ki kulvarımızda rekabet artıyor. Cole’un gelmesi, benim gitmem anlamına gelmez" ifadelerini kullandı.

Kendisini transfer etmek isteyen kulüplere de bir mesaj gönderen Roberto Carlos, "Real Madrid ile 2 yıl daha sözleşmem var. 2 sene sonra gelin, düşünelim" diye konuştu.

Haber: Mehmet Çiftçi
Kaynak: