BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Fenerli yöneticiyi bıraktıran bakan

Fenerbahçeli yönetici Mehmet Karasu kavga çıkartıp silah çekince karakolluk oldu. Hakkında dava açılan Karasu, bir bakandan gelen telefon ile serbest bırakıldı.

Abone ol

Yaklaşık bir hafta önce Fenerbahçeli yönetici Mehmet Karasu evine dönerken Kavacık’ta trafikte atıştığı bir arabanın yolunu keser. Arabasından inip bagajındaki ruhsatlı silahını trafikte atıştığı kişilere doğrultur. Silahın ortaya çıkmasıyla yumruklaşmaya dönüşen kavga, mahallenin fırıncısı bir odunla müdahele etmesiyle kan revan içinde karakolda sonuçlanır. Silahına el koyulup hakkında 1 yıl hapis istemiyle kamu davası açılan Mehmet Karasu’dan kavga ettiği 3 kişi de ayrıca davacı olur..

Ancak iş burada ilginçleşir..

Fırıncıdan kafasına odun yiyen kişi er çıkınca 1. Ordu Komutanı Org. Yaşar Büyükanıt’ın yetkilileri olduğu belirtilen kişiler de emniyetle temasa geçerler. Er de manavdan davacı olur.

Her yerde “Fener’li yönetici” sıfatını kullanarak dolaştığı söylenen Mehmet Karasu da bakan arkaşını arar.. İsmini henüz öğrenmediğimiz Bakan arkadaşı bölge emniyetine Karasu’nun bırakılması için telkinde bulunur. Ve karakola bir milletvekili gelir. Bütün bunlara rağmen zabıtlarını tutan Emniyet yetkilileri olayı ilgili makamlara iletir ve davalar açılır.

YÖNETİCİ HAVAYA GİRER

Ancak kim olduğunu henüz öğrenemediğimiz bakanın Emniyet’i araması, Mehmet Karasu’ nun cesaretini arttırır ki, Karasu Kavacık’ta komşularını, adamlar yollayarak tehdit ettirmeye başlar.

Mehmet Karasu’nun Eşi kendi evinden 200 metre uzakta oturan komşularının, herkesin yaptığı gibi evlerinin önüne arabalarını park etmesine bir şekilde sinir olur. Önce arabaların üzerine hakaret notları yazar. Sonuç alamayınca eşinin adamlarını devreye sokar. Karasu’nun bir adamı “Bu araba buraya park etmeyecek” “Siz bizim kim olduğumu biliyor musunuz?” “Biz daha önce 7 yıl hapiste yattık gerekirse daha da yatarız “., “ Buraya park eden arabanın sahibinin ağzını burnunu kıracağım” diye tehditler savurur.

Bu olayla ilgili de hakkında suç duyurusunda bulunulacak olan Mehmet Karasu ve diğerleri bakalım bu sefer hangi bakan arkadaşını arayacak.

Şimdi ismini bir türlü öğrenemediğimiz Sayın Bakanımıza sesleniyoruz: Emniyete etmiş bulunduğunuz telefon bu şahsı dava edilmekten kurtaramadığı gibi kötü etkilemiştir. Bu şahıs sizden aldığı güçle komşularını bile tehdit etmeye başlamıştır. Sizin adınızı kullanarak emniyet güçleri üzerinde baskı kurmaya çalışmaktadır. Her ne kadar Polis üzerine düşen görevi yapsa da size tavsiyemiz sizin isminizi kullanan bu şahsı acilen uyarmanızdır. Zira bu tatsız olayların büyümesi sizin siyasi kariyerinizi de etkileyecektir. Bu şahısın devlet kurumlarıyla iş ilişkileri vardır. Umarız tanışıklığınız buradan kaynaklanmıyordur ve gerçekten arkadaşınızdır da sözünüzü dinler

Sayın Aziz Yıldırım’a sesleniyoruz..

Mehmet Karasu’nun evi polisler ve mahalleli tarafından sizin eviniz olarak anılmaktadır. Mehmet Karasu Fenerbahçe’nin ve sizin isminizi kullanarak da etrafına psikolojik baskı yapmaktadır. Sizden de gereğini yapmanızı rica ediyoruz.

www.haberx.com'un özel haberi