BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Fenerli futbolcular dalga geçti

Fenerbahçeli futbolcular zafer sarhoşu oldu. Futbolcular maçtan sonra Galatasarayla dalga geçtiler.

Abone ol

4-1'lik Galatasaray galibiyeti Fenerbahçeli futbolcuları kendinden geçirdi. Bütün sıkıntıları bir kenara bırakan futbolcular Galatasaray galibiyetinin tadını çıkardı. Kaleci Volkan kendi kalesine gol atan Emre Aşık için "gerçek Fenerbahçeli oldu" dedi..

EMRE AŞIK GERÇEK FENERBAHÇELİ OLDU

Volkan
: "F.Bahçe formasının hakkını en iyi şekilde verdik. Maçtan önce G.Saraylı taraftarlar, '6 Kasım'ın intikamını alacağız' diyorlardı. Ancak biz 9 Kasım'da neredeyse 9-0 kazanacaktık. Tüm F.Bahçelilerin G.Saray maçı bayramı kutlu olsun. Emre de bugün gerçek F.Bahçeli oldu"

HER ZAMANKİ GİBİ KAZANDIK

Uğur Boral:
4-1'lik G.Saray zaferinin ardından yaptığı açıklamada, "Mükemmel bir maçtı. Çok iyi hazırlanmıştık. Galibiyet, taraftarımıza armağan olsun. "Bu F.Bahçe bayramında da camiamıza galibiyet hediye etmeyi başardık. Maça geride başladık ancak inancımızı yitirmedik. İyi oynadık ve her zamanki gibi kazandık"

HER HAFTA GALATASARAYLA OYNASAK

Yasin: "Takım olarak kazanacağımızdan emindik. G.Saray karşılaşmaları, bizim en kolay motive olduğumuz mücadeleler. Gücümüzü sonuna kadar sahaya yansıtabiliyoruz. Keşke her hafta G.Saray'la oynasak. Öyle olsa şampiyonluğu güle oynaya kazanırız"